16 Noiembrie 2016 publicat în Psihologie 55 share-uri

45 de cugetari ale lui Feodor Dostoievski care iti vor provoca inteligenta si psihicul! Albert Einstein il plasa pe Feodor Dostoievski deasupra matematicianului Carl Friedrich Gauss, iar Nietzsche spunea despre el ca este “singurul psiholog… de la care am avut ceva de invatat”.

31. O dragoste asupra careia trebuie sa ai mereu ochii atintiti nu-ti da nicio satisfactie si o iubire pe care esti nevoit s-o pazesti nu reprezinta nimic. Tocmai asta n-au inteles oamenii gelosi.

32. Cel care merge calare nu-i bun tovaras de drum pentru cel care umbla pe jos.

33. Dragostea trece si nepotrivirea ramane.

34. Nu conteaza unde te afli numai sa traiesti, sa traiesti, sa traiesti! Oricum ar fi viata – dar sa traiesti!

35. Cei mai buni oameni sunt toti nebuni. O duc bine numai mediocrii si cei lipsiti de talent…

36. Iubirea este o comoara fara de pret, cu care poti dobandi o lume intreaga, care-ti ingaduie sa rascumperi nu numai pacatele tale, dar si pe ale altora.

37. Mai intai trebuie sa inveti cum sa traiesti si dupa aceea sa-i acuzi pe altii!

 38. Si ingerul, cand e bolnav, devine iritat.

39. A fi amorezat e una, si cu totul altceva e sa iubesti. Poti sa fii mort dupa o femeie, si in acelasi timp s-o urasti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

40. Intotdeauna ranile se pot vindeca cu iubire si iertare.

41. In nemarginirea propriei tale dureri gasesti uneori o placere taioasa.

42. Secretul existentei este ca nu doar sa traiesti, ci sa ai si pentru ce sa traiesti. Cel ce se teme sa traiasca a inceput sa imbatraneasca.

43. In teorie iti poti iubi aproapele chiar de departe: de aproape este ca si imposibil.

44. Fratilor, sa nu va temeti de pacatul oamenilor. Iubiti-l pe om si in pacatul lui pentru ca aceasta iubier se aseamana cu iubirea lui Dumnezeu si este o forma de iubire superioara acelor care traiesc pe pamant. Iubiti toata creatia lui Dumnezeu… si abia atunci veti ajunge sa iubiti toata lumea, ca pe un tot unitar, cu o dragoste universala.

 45. Oamenii au ajuns sa agoniseasca o multime de bunuri, in schimb li s-au imputinat bucuriile.

Foto fr si main: By grace21 /Shutterstock

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri