6 Octombrie 2016 publicat în Psihologie 99 share-uri

Nu toate sufletele de care ne simtim atrasi pe aceasta lume ne sunt si suflete pereche. Cele 12 semne prezentate de dr. Judith Orloff ne invata cum sa recunoastem o persoana indisponibila emotional:

Recunosc cu mana pe inima ca am cunoscut mai demult o astfel de persoana si am avut recent ocazia sa o recunosc. Este seducatoare, fermecatoare, are darul de a te cuceri si de te flata, insa dincolo de toate acestea a fost inevitabil sa nu observ in mod frapant acel “ceva” care m-a oprit in urma cu ani de zile sa ma arunc cu capul inainte intr-o relatie cu ea: se iubeste prea mult pe sine ca sa poata iubi pe altcineva. Este o persoana indisponibila emotional. Nu poate oferi iubire nici femeii superbe langa care iti traieste noptile, nici femeilor cu care filtreaza in timpul zilelor. Este egoist si isi pune intotdeauna propriile nevoi pe prim plan.

De aceea, atunci cand am descoperit lista lui Judith Orloff cu cele 12 semne ale unei persoane indisponibile emotionale, l-am recunoscut in totalitate descris in ea. Iubirea este prea frumoasa ca sa nu fie impartasita in doi si nu este drept si nici uman si nici dumnezeiesc sa existe doar de o singura parte. Atunci cand doar unul iubeste si celalalt primeste, apare suferinta si apar frustrarile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Nu toate sufletele de care ne simtim atrasi pe aceasta lume ne sunt si suflete pereche si nu toate broastele pe care le sarutam se transforma in schimb in printi. Meritam sa iubim si sa fim iubiti de o persoana care isi asuma in totalitate acest lucru si daruieste in masura in care si primeste. Iata cum poti recunoaste o persoana indisponibila emotional conform dr. Judith Orloff (specialist international in psihiatrie) si cartii sale “The Power of Surrender: Let Go and Energize Your Relationships, Success, and Well-Being”

Dr. Judith Orloff: 12 semne ca sa recunosti persoanele indisponibile emotional

Foto: Ollyy/ Shutterstock

1. Sunt casatoriti(e) sau intr-o relatie cu altcineva.

2. Nu isi asuma angajamentul fata de tine sau s-au temut de angajamente in relatiile anterioare.

3. Sunt cu un picior pe pedala de acceleratie, cu altul pe frana.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

4. Sunt distanti emotional, se inchid in ei si nu pot gestiona conflictul.

5. Sunt in principal interesati de sex, nu sa relationeze emotional sau spiritual.

6. Pot fi alcoolici, dependenti de sex sau de diverse droguri.

7. Prefera relatiile la distanta, emailurile, mesajele si nu te prezinta prietenilor si familiei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri