1 August 2016 publicat în Psihologie 13 share-uri

Dr. Litvak spune ca in calatoria umana este important sa invatam sa ne intelegem pe noi insine, pe ceilalti si lumea inconjuratoare.

11. Vrei sa afli care iti este cel mai mare dusman? Uita-te in oglinda. Apara-l pe acesta si toti ceilalti vor disparea.

12. Atinge succesul – insultele vor trece.

13. Este frumos sa vorbesti cu prietenii. Este folositor sa vorbesti cu dusmanii.

14. Exista un singur motiv pentru care ar trebui sa pleci de la un job sau dintr-o relatie – inabilitatea de a obtine evolutia personala in aceasta circumstanta.

15. Ar trebui sa imparti bucuria si cu prietenii si cu inamicii. Prietenii se vor bucura pentru tine iar inamicii se vor intrista.

16. Nu alerga dupa fericire si asa vei gasi un loc al fericirii. Va spun, locul de unde vine fericirea – este in voi insiva. Drumul catre fericire este dezvoltarea maxima a tuturor abilitatilor voastre.

17. Daca vrei sa demonstrezi ceva cuiva, atunci ai sa existi doar pentru acea persoana. Daca existi pentru tine, atunci nu ai nevoie sa demonstrezi nimanui nimic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

18. Imaginatia – este vocea tuturor abilitatilor tale. Astfel, eu nu visez sa ajung sa cant la opera fiindca nu am talent pentru asa ceva. Daca as avea astfel de aspiratii, atunci aceasta mi-ar arata ca am astfel de abilitati. Si atunci as face orice ca sa devin cantaret de opera. Nu ar trebui sa te gandesti decat la cum sa faci acel vis realitate. Nu te grabi – astfel devin visele realitate foarte repede. Este bine ca un om sa fie rabdator si sa spuna – „Incerc sa fac in asa fel incat visurile mele sa devina realitate.”

19. Este mai bine sa comunici cu o carte decat cu un om gol.

20. Fericirea este produsul unei vieti organizate frumos.
 

Via: viralgallerysite.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri