19 Mai 2015 publicat în Psihologie 51 share-uri

Cu ce ne confruntam cand ne gandim la un psiholog? Vi se par familiare urmatoarele intrebari /afirmatii?

- “Imi voi strica reputatia in fata altora daca fac terapie”

Cei mai multi am auzit despre cum unii oameni nu cer indrumare ci prefera sa se invarta in cerc pentru mult timp pana sa solicite ajutor. As minti daca as spune ca nu mi s-a intamplat si mie din cand in cand. Ne amuzam despre acest fapt, pentru ca realizam ca este mai bine sa solicitam indrumare cand avem nevoie, decat sa ne zbatem singuri. Personal, cred ca este o dovada de putere si maturitate in a cere ajutor atunci cand este necesar.

Mai mult, sunt diferite motive pentru care oamenii fac terapie. Poate ca se simt “blocati” in anumite zone din viata sau poate pentru ca vor sa mearga la urmatorul nivel in viata. Cei mai multi vin pentru dezvoltare; acestia au o viata buna si isi doresc sa devina si mai buna.

Acestea ar fi cateva, mai sunt destule. Tu te-ai gandit vreodata sa lucrezi cu un consilier? Ai intalnit una din intrebarile/afirmatiile de mai sus? Sau poate ca altele? Cum a fost pentru tine gandul acesta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Numai de bine iti doresc! Pe curand!

***

Mihaela Iordache este un ambasador pentru sanatate mentala, emotionala si fizica.

Specialist psihologie, clinica, organizationala si psihoterapie, a terminat studiile in Bucuresti si este pasionata de natura umana. Scopul activitatii sale este sa ajute la atingerea potentialului maxim, sa asiste grupuri si echipe sa construiasca relatii puternice. Scrie, danseaza, meditezeaza si calatoreste. Cateva lucruri in care crede:

- Nu merita sa ramai blocat, mai bine muncesti pentru dezvoltarea unei bune stari cu orice implica

- Descopera bucuria si placerea In fecare moment din zi, chiar si in mijlocul haosului si stresului

- Crede in sinteza perspectivei integrative, suntem un intreg, mintea, creierul, corpul si sufletul;

- Crede in practicalitatea psihoterapiei cat si latura ei complementara si ca investitia in propria persoana este cel mai bun lucru pe care cineva il poate face

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

- Nu exista reteta magica sau pilula care sa te schimbe, e necesar sa te implici

De mai mult de 10 ani, Mihaela studiaza si practica psihologia. A studiat mai multe forme, practicant atat in zona organizationala cat si cea clinica, si s-a oprit la cea care o defineste si se potriveste in practica sa, si anume Psihologia Integrativa. Mihaela face parte din Asociatia Romana de Psihologie Integrativa de 2 ani. Este o abordare complexa de a creste resursele personale pentru a atinge potentialul. Scopul este sa ajute la construirea unei aliante sanatoase intre minte si corp, integrarea strategiilor psihologice, pentru a va sprijini sa gestionati provocarile de zi cu zi si un stil de viata implinit, atat profesional cat si personal.

Foto homepage: Consultatie psihologica, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri