13 Septembrie 2013 publicat în Psihologie 3 share-uri

Daca majoritatea raspunsurilor tale la intrebarile de mai jos sunt afirmative, atunci nivelul increderii in fortele proprii este scazut.

12. Sunt rapid in exprimarea propriilor opinii.

13. Exista momente cand nu stiu ce anume sa zic.

14. Trec intotdeauna prin momente grele cand trebuie sa zic nu.

15. La cinema, teatru sua in timpul unei conferinte, daca cineva vorbeste prea tare ii cer sa paraseasca incaperea sau sa taca.

Daca majoritatea raspunsurilor tale sunt afirmative atunci nivelul increderii in fortele proprii este scazut.

Cum poti sa-ti imbunatatesti nivelul increderii in sine?

Totul este foarte simplu……..este necesar sa-ti acorzi mai multa valoare si sa te privesti in oglinda observand in principal totalitatea calitatilor pe care le detii.

Nu uita in nici un moment ca fiecare suntem unici, astfel incat nu trebuie sa ne comparam in permanenta cu ceilalti. Ceea ce detii tu este potrivit doar pentru tine. Cheia succesului in in a-ti spori increderea in tine este Schimbarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

A te cunoaste bine pe tine pentru a te schimba este un semn de luciditate te ajuta in actiunile tale. Daca fiecare problema isi are solutia ei, inseamna ca raspunsul este adesea ascuns in intrebare.Trebuie doar sa ti-o adresezi. Este important sa-ti pui intrebari si sa-ti descoperi punctele slabe care, daca nu sunt luate in considerare, iti influenteaza intr-o maniera negativa viata.

O noua perceptie asupra reactiilor tale te va ajuta sa construiesti ideea unei eliberari personale si, curand sa te si eliberezi. Indraznind sa-ti privesti probelemele in fata, vei iesi castigatoare.

Girl with blue eyes covering face with sweater@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri