8 August 2013 publicat în Psihologie 23 share-uri

Un test-video distractiv, bazat pe intuitie, venind de la psihologul de renume mondial Richard Wiseman, unul dintre cei mai urmariti psihologi britanici de pe twitter!

Buna dimineata. Venim astazi pentru voi cu o propunere interesanta, un test-video distractiv, bazat pe intuitie, venind de la psihologul de renume mondial Richard Wiseman. Richard Wiseman este unul dintre cei mai urmariti psihologi britanici de pe twitter, iar testul acesta ultrascurt- unul dintre cele mai populare teste de personalitate ale sale. Asadar, ASCULTATI video-ul si urmariti exact instructiunile lui Wiseman pentru rezultate concludente. ESTE FOARTE IMPORTANT SA URMATI INTOCMAI INSTRUCTIUNILE DIN VIDEO:

Cel mai scurt test de personalitate din lume by Richard Wiseman

Iti prezentam si in scris instructiunile lui Wiseman si va recomandam sa le acordati cea mai mare atentie daca vreti sa va descoperiti personalitatea adevarata:

“Bine ati venit la cel mai scurt test de personalitate din lume. Ceea ce vreau ca voi sa faceti este sa va tineti mainile intinse in fata voastra. Asigurati-va ca mainile sunt la acelasi nivel si apoi inchideti ochii. Nu, nu stati acolo pur si simplu. Faceti cu adevarat ceea ce va spun. Intindeti bratele si acum inchideti ochii. Ascultati-mi vocea cu ochii inchisi, in intuneric, chiar daca nu ma puteti vedea.

Acum imaginati-va ca exista un balon de heliu atasat de degetele mainii voastre drepte. Acest balon trage usor mana voastra dreapta in sus, in aer.

In acelasi timp, imaginati-va un teanc de carti pe mana voastra stanga. Cartile va apasa mana stanga si o imping in jos, o imping inspre podea. Balonul trage mana dreapta in sus. Cartile imping mana stanga in jos. Acum bucurati-va de imaginile care va vin in minte, insa amintiti-va ca mainile voastre sunt trase in sus si impinse in jos. Acum deschideti ochii. Ce inseamna acest lucru?

Ei bine, daca mainile voastre sunt indepartate una de cealalta, atunci aveti tendinta de a avea o imaginatie buna. Sunteti sensibil, intuitiv si va lasati absorbit cu usurinta de carti si filme.

Daca mainile tale voastre la acelasi nivel, atunci sunteti o persoana mai practica, mai cu picioarele pe pamant. Sunteti mai mult logic, mai mult analitic si va plac jocurile si puzzle-urile.

Si daca ati vazut o imagine cu un catelus, ei bine, atunci sunteti putin dubiosi

."

 

Foto homepage: Split personality_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri