Incredere - cel mai important cuvant cand vine vorba de familie, de viata de cuplu si de relatiile cu persoanele cu care interactionezi si care iti sunt dragi.

10. Tine-ti intotdeauna promisiunile. Cand faci o promisiune, celalalt se increde in tine si spera ca il vei ajuta. Doar daca te tii mereu de cuvant devii o persoana demna de incredere.

11. Incearca sa fii o fire echilibrata si sa ai, fata de persoana/persoanele importanta/e din viata ta un comportament constant, fara schimbari bruste de atitudine.

Image © Sxc.hu

12. Fii o persoana loiala - nu ii vorbi pe ceilalti pe la spate, nu fi lipsit/a de respect. Loialitatea inseamna incredere.

13. Multumeste-le intotdeauna celor care te-au ajutat sa obtii ceva in viata si nu lua toate meritele doar asupra ta.

14. Nu barfi. Nu spune secretele altor oameni. Astfel iti vei demonstra loialitatea fata de persoanele importante din viata ta si vei castiga respectul celor din jur. De obicei, avem incredere in cineva discret.

14. Nu in ultimul timp, fii intotdeauna tu insuti/insati. Sa nu pretinzi ca esti persoana care nu esti si ceilalti cu siguranta vor avea incredere in tine!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri