29 Octombrie 2012 publicat în Psihologie 28 share-uri

Barfa este peste tot. Toata lumea barfeste, insa femeile o fac mai mult decat barbatii. Sunt ele oare constiente ca ea poate avea si beneficii pentru psihic?

Asadar, atunci cand se intalnesc si incep sa discute despre diferite lucruri si chiar sa barfeasca, femeile stiu exact daca pot avea incredere sau nu in persoana de langa ele. Tocmai de aceea, barfa le poate lega intr-un mod neinteles de barbati pentru ca a avea siguranta 100% ca prietena ta nu ii povesteste altcuiva secretele pe care i le-ai spus este foarte important pentru o prietenie.

Barfa reduce stresul.

In pauza de masa ori seara, dupa ce a stat o zi intreaga la birou, atunci cand se intalneste cu o prietena, orice femeie se destinde si incepe sa vorbeasca vrute si nevrute, sa barfeasca. Tocmai acest tip de comunicare o va ajuta sa se elibereze de gandurile si energiile negative pe care le-a acumulat peste zi si deci sa scape de stres. Acesta este poate cel mai bun motiv pentru care femeile barfesc. Inconstient si involuntar isi asculta instinctul de a se ‘curata’ prin barfa, ajungand la o stare interioara de liniste, destresandu-se.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Image © Shutterstock - 70152043

Barfim pentru ca si celelalte femei barfesc?

Desi pare greu de crezut, cel mai comun motiv pentru barfa este: daca celelalte femei barfesc, eu de ce nu as barfi? Asadar, este greu pentru o femeie sa ignore barfa deoarece aceasta este prezenta pretutindeni - acasa, la serviciu, oriune iese cu prietenele ei. De multe ori, barfa este si o unealta ce ‘imprastie’ zvonuri pozitive sau negative la locul de munca. Barfa este peste tot. Si toata lumea barfeste. Sa fie acesta un lucru rau sau bun?

Foto front si main: Shutterstock - 28073449

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri