20 Septembrie 2012 publicat în Psihologie 91 share-uri

Daca iti doresti sa devii un om de succes, tine cont de faptul ca rutina de dimineata te poate ajuta sa devii mai productiv la locul de munca si mai fericit in viata de zi cu zi!

Revizuieste-ti obiectivele.

Incearca sa iti faci in fiecare dimineata doua liste. Una in care sa iti notezi obiectivele pentru ziua ce urmeaza si una in care sa iti notezi lucrurile la care trebuie sa renunti deoarece te fac neproductiv precum verificarea Facebook-ului ori pierderea timpului pe Internet.

Stai informat.

Fie ca preferi radioul, televizorul sau ziarele, petrece in fiecare dimineata cateva minute informandu-te despre evenimentele ce au loc in lume. Acest lucru iti poate largi aria de cunostinte, iti poate imbunatati cultura generala si te poate ajuta sa iti schimba perspectiva asupra lumii ori sa te inspiri pentru a face schimbari in viata ta!

Oamenii de langa tine conteaza!

Relatiile sunt fundatia afacerilor, iar baza relatiilor este o comunicare deschisa. Oamenii de succes ca si tine au nevoie sa se inconjoare cu persoane concentrate si ambitioase care sa ii influenteze pozitiv, sa ii sprijine si sa le impartaseasca viziunea despre viata. Daca interactionezi cu o astfel de persoana chiar de dimineata, cu siguranta vei avea o zi buna!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Foto front si main: By Leszek Glasner /Shutterstock

Iti recomandam si Psihologie cognitiva: 5 greseli comune pe care le fac oamenii inteligenti
 

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri