26 Septembrie 2012 publicat în Psihologie 156 share-uri

Desi se spune despre femeie ca este cea mai complicata fiinta, nici barbatul nu se lasa mai prejos intr-o relatie. Iata 4 motive pentru care noi, femeile, intelegem greu un barbat.

Pentru ca un barbat minte destul de bine.

Desi pare greu de crezut, un barbat se pricepe mai bine sa minta decat o femeie. Desi minciunile unei reprezentante a sexului feminin sunt elaborate si pline de sentimentalism, un barbat isi va acoperi foarte

bine inconsistentele, fara sa lase vreo urma. La fel, se va pricepe sa isi ascunda orice expresie emotionala care il poate da de gol, comportandu-se ca un adevarat actor.

Pentru ca un barbat este foarte preocupat de imaginea sa.

Pentru un barbat, imaginea sa este extrem de importanta. Daca o femeie ii distruge imaginea, atunci ii distruge identitatea. Important este ca partenera unui barbat sa inteleaga care este adevaratul eu al acestuia si care este imaginea pe care o expune in societate. Daca reuseste acest lucru, va detine cheia spre o relatie fericita si implinita.

Este adevarat ca un barbat nu este foarte usor de descifrat, insa, sa recunoastem, are mult mai putin mister in el decat o femeie. Cu rabdare, iubire si putin efort ne putem intelege partenerul pe deplin, chiar si atunci cand nu doreste sa fie inteles!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor

Image © Sxc.hu

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Foto front: Dreamsitime


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri