Chiar si cea mai usoara atingere pe partea superioara a bratelor poate influenta modul in care gandim. Pentru a o demonstra, iata 10 efecte psihologice care arata cat de puternice pot fi atingerile nonsexuale;

10. Masaj pentru matematica

Asadar, daca se pot face toate acestea cu o atingere, imagineaza-ti cate poate face un masaj! Un studiu arata ca iti poate imbunatati performantele in matematica (Field, 1996). Comparati cu un grup de control, participantii care au avut parte de un masaj de doua ori pe saptamana, timp de 5 saptamani, nu doar ca au fost mai relaxati, dar s-au si descurcat mai bine la un test de matematica. Inca o data, iata ce putere incredibila are atingerea.

Pentru toate aceste studii este necesar ca atingerea sa fie in limitele acceptabile. Atingerile pot avea mesaje diferite, in functie de situatie, cultura si sex. In general, atingerile din aceste studii erau pe partea superioara a bratului - cea mai sigura zona unde poti atinge o persoana pe care nu o cunosti.

De asemenea, cercetarile au identificat un procent mic de oameni - deopotriva barbati si femei - carora nu le place sa fie atinsi deloc in cadrul interactiunilor de zi cu zi. Acestia nu raspund pozitiv la atingere in nicio situatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti doresc sa ai parte de cat mai multa iubire de calitate,

Theona Balan

PS: Daca vrei sa devii cea mai buna varianta a ta te astept pe femeiadesucces.ro unde vei primi si un cadou de bun venit cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”

Foto homepage si interior: Shutterstock.com

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri