Psihologie masculina: 4 calitati ascunse ale barbatului insurat!

12:07, 17 Iulie 2012 publicat în Psihologie30 share-uri

Haideti sa exploram impreuna patru calitati ascunse pe care le detine barbatul insurat!

3. Barbatul insurat nu mai este predispus sa insele (in majoritatea cazurilor).

Este adevarat faptul ca numerosi barbati insurati inseala. Insa daca il comparam pe barbatul inca burlac ce este intr-o relatie cu barbatul insurat, putem fi de acord ca cel din urma nu este la fel de mult predispus sa insele. Asadar, chiar daca in jurul nostru observam cum diferite mariaje se destrama din cauza infidelitatii sexului masculin, exista numerosi barbati ce inca rezista tentatiei – acest lucru si daca familia lor este frumoasa si unita. Sa nu uitam ca de multe ori infidelitatea se naste si din cauza femeii care, odata maritata, inceteaza sa se mai ingrijeasca la fel de mult si sa ii acorde sotului atentia de care are nevoie.

Image © Shutterstock - 3130109

Citeste si:
5 mituri explicate despre celulele stem
5 mituri explicate despre...

4. Barbatul insurat isi face griji.

Cand devine insurat, barbatul incepe sa isi faca griji pentru lucruri precum caminul, economisirea de bani pentru o masina, mentinerea armoniei in familie, mentinerea legaturilor cu prietenii apropiati si rudele, cariera sau instaurarea unor schimbari benefice pentru copii. Barbatul insurat se ingrijoreaza in legatura cu orice. Poate ca lasa impresia ca nu se maturizeaza niciodata insa, in interiorul sau, barbatul insurat este o fiinta iubitoare si sensibila ce se gandeste intotdeauna la familia sa, la bunastarea membrilor ei.

Image © Shutterstock - 5267320

Citeste si:
ProfiArt se extinde si deschide al cincilea magazin de arta si...
ProfiArt se extinde si...

Se pare ca nici femeile nu stiu atat de multe lucruri despre barbati, la fel cum nici barbatii nu stiu foarte multe lucruri despre femei. Acesta este echilibrul naturii!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri