10 Iulie 2012 publicat în Psihologie 31 share-uri

In functie de temperament (coleric, sangvinic, flegmatic sau melancolic) putem sa descoperim ce animal ne domina trasaturile de personalitate si ne influenteaza in relatiile cu ceilalti si modul de a ne planifica viata.

Ca si strategie de viata, vidra este o fire sociabila care evolueaza datorita mediului in care se misca. Isi sustine cu tarie opiniile si visele, este mereu interesata sa invete lucruri noi si considera relatiile interpersonale vitale. Intr-o confruntare verbala va castiga intotdeauna deoarece are argumente pentru orice.

Temperament flegmatic – CAINELE

Puncte tari: Ca si personalitate, cainele este calm, tacut, obiectiv in orice situatie si foarte diplomat. Are un simt al umorului bine dezvoltat.


Puncte slabe: In anumite situatii, cainele este egoist, indecis, las sau lipsit de motivatie.

Cainele se auto-motiveaza prin relatiile cu ceilalti

Personalitate sincera, cainele ii sustine pe cei din jur de fiecare data cand acestia au nevoie. Stie sa asculte si da cele mai bune sfaturi. Este cooperativ si se face placut in orice mediu. Isi doreste ca viata lui sa fie simpla si considera vitale relatiile cu persoanele dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

Temperament melancolic – CASTORUL

Puncte tari: Castorul este o fire analitica, disciplinata, rganizata si plina de compasiune.


Puncte slabe: Castorul este foarte usor influentabil, uneori negativ, antisocial si chiar razbunator.

Castorul se auto-motiveaza prin disciplina


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri