Descopera cele 9 secrete ale Succesului in Dragoste si in Viata in viziunea expertului Henry Cloud!

Profesorul doctor Henry Cloud este specialist in psihologia clinica si consultant in leadership, dar si autorul a peste 20 de carti de specialitate. Ca om de afaceri si ca psiholog, Cloud a acumulat o experienta vasta care i-a permis sa vina in contact cu oameni care se bucurau de succes, profesional sau personal. Pentru a putea identifica componentele succesului, Cloud a studiat vietile acestora.

Succesul este a celor care depun eforturi pentru a-l obtine, este concluzia la care ajunge Cloud.. . Succesul este urmarea lucrurilor si a actiunilor pe care le faci in mod constient, iar nu o chestiune de karma sau noroc. In cartea “9 Things You Simply MUST DO to Succeed in Love and Life” (9 lucruri pe care pur si simplu trebuie sa le faci pentru a reusi in dragoste si in viata), Henry Cloud prezinta cele 9 caracteristici ale oamenilor care au succes. Iata care sunt in conceptia lui Henry Cloud cei 9 pasi (principii) care pot aduce pe oricine aproape de implinirea si succesul in dragoste, dar si in cariera si viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

9 lucruri de facut pentru a reusi in dragoste si in viata

1. Dezgroapa

Primul principiu pe care il mentioneaza Henry Cloud este unul care invita la autodescoperire. Sa facem apel la ceea ce se afla in interiorul nostru, ne sfatuieste specialistul…

Oamenii de succes isi stiu visurile si vor sa le urmeze. Aici este locul unde se afla viata adevarata. In interiorul fiecaruia din noi sunt adapostite gramezi de visuri, dorinte, pasiune. Descopera-le, scoate-le din anonimat, lasa-le sa iasa la suprafata, gaseste-le o spartura prin care sa se poate elibera. Odata ce ti-ai descoperit visurile si dorintele si le constientizezi, actioneaza intr-un mod concret pentru a le realiza.

2. Scoate maseaua

Profesorul Cloud foloseste o metafora pentru a explica acest principiu, facand totodata apel si la sensul sau propriu. Sunt multi oameni care refuza sa-si infrunte fricile. O masea bolnava poate fi o sursa de infectie. In timp, daca o lasi, starea ei poate ajunge sa afecteze starea de sanatate a intregului organism. Sunt insa multi care indeparteaza din minte gandul de a se duce la dentist pentru a-si extrage o masea care le cauzeaza de mult timp durere.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

La polul opus, sunt multi care isi depasesc teama irationala de dentist si infrunta durerea scoaterii maselei pentru ca mai tarziu sa scape o data pentru totdeauna de durere. Acesti oameni sunt oameni care stiu ce inseamna succesul, explica Cloud. Nu este deloc placut pentru nimeni sa isi infrunte durerea. Insa oamenii de succes o fac, stiind ca doar infruntandu-si durerea pot scapa definitiv de ea. Henry Cloud ne sfatuieste sa indepartam din viata noastra lucrurile, amintirile, trecutul, sentimentele care ne fac rau. Este vital sa scapam de lucrurile rele si negative pentru a nu le lasa timp sa capete spatiu in vietile noastre si sa ne faca si mai mult rau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri