28 Februarie 2012 publicat în Psihologie 43 share-uri

Probabil ca momentan ai impresia ca viata te-a dezamagit deoarece nu ai ajuns acolo unde iti doreai. Desi viata nu este usoara, merita traita din plin, deoarece numai astfel ne poate scoate in cale fericirea, multumirea de sine sau succesul.

In viata, nu poti schimba lucrurile pe care refuzi sa le confrunti.

Esecurile sau greselile pe care le faci in viata te pot invata lucruri marete atat timp cat nu refuzi sa negi ca acestea au existat in viata ta. Daca iti pui aceleasi întrebari de luni intregi, sau chiar ani, si inca esti blocata, probabil ca raspunsurile intarzie sa vina ori nu iti place sa crezi care sunt ele. Este nevoie de curaj pentru a recunoaste ca unele lucruri trebuie sa se schimbe in viata ta. Asadar, nu ezita sa accepti responsabilitatea de a face schimbari, fie ele minore sau majore. Cel mai important pas inainte este “primul pas”. Actiunea simpla de a incepe ceva te va motiva suficient pentru a intra in spirala schimbarilor pozitive.

Nu esti definita ca persoana de lucrurile care ti s-au intamplat in trecut.

Indiferent cat de haotic a fost trecutul tau, viitorul ce te asteapta in viata va fi intotdeauna curat, proaspat, deschis spre nou. Nu esti definita ca persoana de obiceiurile din trecut. Nu esti definita ca persoana de esecurile din trecut. Nu esti definita ca persoana de modul in care ceilalti s-au purtat cu tine in trecut. Esti ceea ce crezi ca esti. Esti ceea ce faci. Esti ceea ce iti propui sa fii in viitorul ce iti construieste viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Viata nu este usoara, insa merita traita asa cum este ea.

Daca te astepti constant ca viata ta sa fie usoara, vei fi mereu dezamagita. Pentru a reusi ceea ce iti propui, indiferent ca este vorba de cariera sau viata personala, este nevoie de eforturi. Asadar, incearca sa iti incepi fiecare zi cu gandul ca vei ajunge mai departe decat ai facut-o in ziua anterioara si lupta cu hotarare pentru ceea ce iti doresti sa realizezi, pentru fericirea ta. Inainte de toate insa, fii sigura ca eforturile tale vor fi direct proportionale cu obiectivele pe care ti le-ai stabilit. Nu va fi usor la inceput, insa fericirea si multumirea ce iti vor inunda persoana iti vor demonstra ca a meritat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri