2 Martie 2012 publicat în Psihologie 19 share-uri

Inteligenta emotionala este unul dintre factorii importanti care definesc o persoana. Cum influenteaza ea Eneagrama Personalitatii?

Castigatorul isi canalizeaza inteligenta emotionala pentru a indeplini o “misiune”, pentru a reusi ceva in viata indiferent de sarcificiile pe care trebuie sa le faca. Acest tip de persoana tine foarte mult la standarde si isi alege cu grija oamenii ce ii vor fi alaturi pe parcursul calatoriei sale spre succes. Intelege ca regulile sunt mijloace de ajutor si accepta defectele sale si ale celor din jur.

Castigatorul ca stereotip: profesorul; putem sa descoperim acest tip de persoana in orice situatie unde sunt necesare standardele inalte.

In mod ideal, Castigatorul este un exemplu al eficientei, muncind din greu pentru a-si atinge telurile. Este idealist si perfectionist – daca nu reuseste ceva din prima, va persevere si nu se va da batut. Totusi, este suficient de realist incat sa isi da seama ca sunt lucruri pe care nu le poate realiza 100% perfect.

Devenim Castigatorul atunci cand ne depasim limitele pentru a atinge performante si luptam pentru lucrurile in care credem.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri