13 Februarie 2012 publicat în Psihologie 24 share-uri

Daca la inceputul unei relatii simtim nevoia sa spunem adevarul ca o dovada de sinceritate si deschidere fata de partenerul nostru, odata cu trecerea timpului, lucrurile se mai schimba. Este bine sau nu sa avem secrete?

Secrete inocente

O alta prietena a mea a spus ca a avea un secret fata de partenerul ei pentru ea inseamna sa se afle intr-un fel de complicitate cu ea. Nu de multe ori s-a intamplat sa plece mai devreme de la parintii ei ca sa se vada cu mine sau cu alta prietena de-a noastra si nu i-a spus partenerului ei. In alte dati, cand a scapat mai devreme de la birou, a dat o fuga prin magazine sa vada ce si-ar mai putea cumpara atunci cand va lua salariul. Nu sunt secrete fatale, ci sunt inocente, dar care o fac pe ea sa se simta mai bine, sa se simta ca si cum are o relatie speciala cu ea. Desigur, nu se gandeste niciodata sa mearga mai departe si sa faca lucruri grave care ar putea sa le afecteze relatia.

In alte cuvinte, secretele sunt bune dar pot fi si foarte rele. Important este sa avem respect fata de noi, fata de partenerul nostru si atunci vom stii care este limita secretelor noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre sanatatea si fericirea in cuplu:

7 moduri prin care poti sa cladesti incredere in relatia ta

Infidelitatea sufletului: Tradare fara urma de atingere...

Spune-mi cum comunici ca sa-ti spun ce fel de relatie ai

Test de iubire in relatie: personalitatea sexuala a cuplului

Dragoste: 7 sfaturi pentru o relatie sanatoasa si fericita

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro pentru a primi mai multe informatii depre viata de cuplu.

Te invitam si pe Forumul Garbo pentru a discuta mai multe despre subiect. Noi iti sugeram si topicul: "Adevarul in cuplu".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri