Cerealele integrale Nestle Fitness sunt oricand alaturi de doamnele preocupate de silueta lor, dar care nu doresc sa renunte la placerea gustului.

Astazi mai mult ca oricand, a manca reprezinta mai mult decat o necesitate, fiind în egala masura o buna ocazie de desfatare a simturilor. Istoricii si antropologii au evidentiat faptul ca placerea de a manca depaseste simpla nevoie biologica de a ne hrani, deoarece valoarea centrala în societatea contemporana este data de bucuria de a trai.

Dintre cele cinci simturi, gustul este cel mai complex, pentru ca orice senzatie gustativa presupune participarea simultana a vazului, a mirosului, a perceptiilor tactile si chiar a celor auditive. În profilul senzorial al unui aliment toate aceste componente se suprapun, pentru a obtine un evantai de efecte gustative, în care se conjuga aroma, culoarea, textura si temperatura. Efectul acestei constelatii senzoriale, prin care hrana solicita intens organele noastre de simt, este tocmai placerea de a manca”, declara antropologul Alexandru Ofrim.


Kudika Tarot

Mancarea este evaluata în functie de gradul de satisfactie pe care îl procura. De exemplu, caracterul crocant al cerealelor le asigura rolul de aliment ludic, legat de placere. “Experienta senzoriala a rontaitului este complexa, implicand pe langa gust si senzatii tactile de sfaramare, acompaniate de vibratii acustice”, subliniaza conf. univ. dr. Ofrim.

Acum, placerea gustului poate fi experimentata în paralel cu mentinerea siluetei dorite. Alimentatia echilibrata poate fi perfect integrata unui regim de viata modern, activ si are drept exigenta respectarea bucuriei gustului.


Cerealele integrale NESTLÉ FITNESS sunt oricand alaturi de doamnele preocupate de silueta lor, dar care nu doresc sa renunte la placerea gustului. Cu cerealele NESTLÉ FITNESS poti savura în fiecare dimineata petalele crocante cu grau integral si fructe exotice, ciocolata sau glazura delicata de iaurt! Grija pentru silueta nu a fost niciodata mai placuta!

Nu renunta la placerea gustului! Mentine-ti silueta în aceasta toamna cu NESTLÉ FITNESS, pentru ca Fitness este un mod de viata pentru femeile active si moderne, care doresc sa fie sigure de sine si independente. Acesta este, totodata, un fel de a expune farmecul in mod natural. A fi Fitness este o stare de spirit!

Citeste si:
EXPOZITIA SI GALA FABULOUS OVER 40
EXPOZITIA SI GALA FABULOUS...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri