12:08, 4 August 2011 publicat în Noutati

NIVEA iti ofera sansa de a face parte din echipa NIVEA, in cadrul campaniei Facebook "Tu intrebi, NIVEA raspunde". Daca vrei sa fii chipul NIVEA sau ai o prietena care iubeste acest brand, va invitam sa participati la concursul "Fii chiar tu chipul NIVEA", care se desfasoara in perioada 29 iulie – 3 august!

Daca vrei sa fii chipul NIVEA sau ai o prietena care iubeste acest brand, va invitam sa participati la concursul „Fii chiar tu chipul NIVEA”, care se desfasoara in perioada 29 iulie – 3 august! Castigatoarea va aparea intr-un spot NIVEA difuzat exclusiv pe Facebook, a carei tema va fi aleasa chiar de fanii paginii Nivea Romania de pe Facebook.

Intr-o prima etapa, participantele se vor putea inscrie la concurs, in intervalul 29 iulie – 3 august, trimitand un e-mail la adresa contact@castingnivea.ro, cu raspunsul la intrebarea „De ce crezi ca esti potrivita sa fii chiar tu chipul Nivea?”, alaturi de o poza recenta cu participanta, avand in mana produsul NIVEA preferat.

Citeste si:
Peste jumătate de milion de EURO donați în Orașul Faptelor Bune,...
Peste jumătate de milion de...

Dupa alegerea finalistelor, echipa NIVEA se va intalni cu acestea, castigatoarea urmand sa fie selectata in urma unui scurt interviu. Selectia va avea la baza pozele trimise si raspunsurile la intrebarea „De ce crezi ca esti potrivita sa fii chiar tu chipul Nivea?” iar castigatoarea concursului va aparea intr-un spot care va fi publicat exclusiv pe pagina de Facebook Nivea Romania.

Subiectul spotului va fi ales printr-un sondaj de opinie realizat pe pagina de Facebook Nivea Romania, utilizatorii avand posibilitatea de a vota topicul preferat.

Citeste si:
Affinity Life Care: o nouă paradigmă în serviciile de geriatrie...
Affinity Life Care: o nouă...

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit pe www.castingnivea.ro/regulament.

Foto fr si main: By Olga Pink /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri