Laboratoires Urgo a lansat in 2004 spray-urile Humex cu apa de mare nediluata, produse destinate ingrijirii mucoasei nazale. Apa de mare din noile spray-uri Humex curata mucoasa nazala de impuritati, praf si alergeni pentru a ii intari sistemul natural de aparare

Apa de mare nediluata contine cupru, magneziu, seleniu si sulf, elemente cu proprietati recunoscute stiintific. Oligoelementele au proprietati benefice recunoscute de comunitatea medicala. De exemplu, cuprul combate infectiile, inflamatiile si virusurile. Prin urmare, folosirea apei de mare nediluate pentru igiena nazala beneficiaza de toate avantajele.

Laboratoires URGO este prezenta si isi desfasoara activitatea in Romania de mai bine de 12 ani, prin compania de distributie farmaceutica A&D Pharma Marketing&Sales, comercializand trei game de produse: gama HUMEX (care contine 12 produse diferite pentru afectiunile cailor respiratorii), gama URGO (cu 36 de produse diferite de prim ajutor) si gama Alvityl (3 suplimente alimentare).

Spray-ul nazal Humex este lider de piata pe piata solutiilor saline din Romania, fiind prezent in aproximativ 2.100 de farmacii.

Laboratoires URGO, cu cele doua divizii ale sale – URGO Medical (plasturi pe baza de prescriptie) si URGO Consumer Healthcare (produse OTC), a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 265 de milioane de euro: 159 de milioane pentru Urgo Medical si 106 milioane pentru Consumer Healthcare. Cea mai mare parte a cifrei de afaceri a fost generata din operatiunile de vanzari din Franta (140 milioane de euro) si de la nivel international (cu exceptia Frantei, 125 milioane de euro).

Compania, infiintata in 1890 in Dijon, Franta, ca o afacere de familie, este in prezent membra a Grupului Viva Santé, de asemenea o afacere de familie. URGO este prezenta in peste 80 de tari si a raportat o crestere de 16% in ultimii trei ani.

*Vanzari Cegedim MAT 03/2011
* Arhivele internationale de alergie si imunologie, {Int-Arch-Allergy- Immunol}, 2010 (epub: 15 Sep 2009), vol. 151, no. 2, p. 137-41, ISSN: 1423-0097


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri