Laboratoires Urgo a lansat in 2004 spray-urile Humex cu apa de mare nediluata, produse destinate ingrijirii mucoasei nazale. Apa de mare din noile spray-uri Humex curata mucoasa nazala de impuritati, praf si alergeni pentru a ii intari sistemul natural de aparare

Humex propune doua formule care se adreseaza atat adultilor cat si copiilor si sunt adaptate diferitelor necesitati:

Humex 100% Apa de Mare - Apa de mare izotona, nediluata, sterila si fara conservanti, 9g/l NaCl, bogata in oligoelemente, ce poate fi utilizata pentru bebelusi incepand de la varsta de 1 luna, copii si adulti.
Produsul este indicat pentru utilizarea zilnica pentru asigurarea unei igiene nazale corespunzatoare, hidratarea mucoasei nazale in mediu uscat si eliminarea alergenilor.

Humex Decongestionant Nazal - Apa de mare hipertona, nediluata, sterila si fara conservanti, 23g/l NaCl,

bogata in oligoelemente, poate fi folosita incepand de la varsta de 3 luni.

Spray-ul este indicat pentru utilizare ocazionala in caz de nas infundat pe durata unei rinite alergice, de exemplu. Este o solutie naturala, igienica si fara efecte secundare, potrivita pentru a desfunda nasul.

Pentru a raspunde nevoilor consumatorilor sai, la orice varsta, Humex si-a extins gama de produse cu spray-urile cu apa de mare ce permit o microdifuzare a solutiei pe intreaga suprafata a mucoasei nazale. Acestea pot fi utilizate de intreaga familie si sunt special recomandate pentru igiena nazala a bebelusilor incepand cu varsta de 1 luna, a copiilor si a adultilor.” a declarat declarat Thibaut Larrat, Area Manager Europe, Laboratoires URGO.

Primavara, conform Societatii Romane de Alergologie si Imunologie Clinica, 25% dintre romani sufera de rinita alergica, care se mai numeste si febra fanului. Chiar daca simptomele sunt moderate, acestea provoaca neplaceri si oboseala: nas infundat sau scurgeri nazale, dificultati respiratorii, stranut repetat. Ce puteti face pentru a opri aceste neplaceri intr-un anotimp asa de frumos? Reflexul care va va salva. Nu lasati alergia sa preia controlul. Combateti-o cu Humex apa de mare. Va ajuta la eliminarea alergenilor si la atenuarea simptomelor, precum nas infundat.
O igiena nazala joaca un rol tot mai important in rinita alergica: imbunatateste calitatea vietii a numerosi pacienti, diminuand scurgerile nazale si congestia nazala. In plus, reduce suprafata mucoasa a alergenilor, reziduurilor celulare si elementelor responsabile de inflamatia locala. Astfel, apa de mare in cazul rinitelor alergice este un tratament eficient, sigur si o optiune perfecta pentru copiii mici si femeile insarcinate* care nu au alte mijloace pentru atenuarea simptomelor. Femeile insarcinate pot utiliza produsul fara teama deoarece nu prezinta nici un risc pentru siguranta fatului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri