In timp, stilul nostru de viata dominat de sedentarism si obiceiuri alimentare nesanatoase face ca celulele adipoase (adipocite) sa se acumuleze in anumite zone ale corpului, generand astfel comprimarea vaselor sanguine si aparitia celulitei. Iar atunci cand celulita vizibila se instaleaza, ea este foarte greu de eliminat.

Consecintele sunt binecunoscute: aspectul inestetic al pielii (aspect de “coaja de portocala”, pierderea fermitatii) si senzatii dezagreabile (proasta circulatie sanguina, retinerea apei, senzatie dureroasa atunci cand pielea este stransa).
Solutia Laboratoarelor Lineance impotriva aspectului inestetic al celulitei si reinstalarea acesteia este Profiler Lift. Un concept inovator pe baza de ingrediente active care actioneaza profund impotriva celulitei:
- Fitosculpt, un extract vegetal, care degradeaza tesuturile adipoase, avand un efect remodelant asupra pielii
- Cafeina si extractul de frunza de Glaucium Flavium - acestea ard grasimile si confera pielii un aspect estetic, fara celulita
- Extractele de Euglena Gracillis limiteaza dezvoltarea celulelor de “stocare” a grasimilor, oferind rezultate durabile, chiar si dupa incetarea tratamentului.
Dupa numai 14 zile de utilizare, efectele sunt semnificative si vizibile: 2.3 cm mai putin in jurul coapselor si 3.9 cm mai putin in jurul taliei, pielea ramanand netezita si ferma.
Incepand cu 1 Mai, in farmaciile Help Net la orice Lineance Profiler Lift cumparat, primesti CADOU un Gomaj cu extract de rodie.
*oferta valabila in limita stocului disponibil.
Pentru mai multe detalii, click aici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri