Stres, regim alimentar dezorganizat, un program prea incarcat, care nu iti permite sa faci sport...toate acestea iti destabilizeaza organismul si metabolismul. Corpul tau o ia razna, te uiti in oglinda si decizi ca e cazul sa faci ceva pentru limitarea greutatii

Vine vara si vrei sa mergi la mare, la piscina, in vacanta mult asteptata. Urmatorul pas: gasirea unui regim alimentar si inceperea unei cure de slabire.
Insa, a slabi si in acelasi timp a pastra un echilibru fiziologic si nutritional pentru corpul nostru, inseamna de fapt gasirea unei greutati corporale optime care sa nu comporte riscuri inutile pentru sanatate si care sa garanteze rezultate sigure si de lunga durata.
Daca ceea ce manânci nu este de fapt ceea ce tu ai nevoie (si acest lucru se intâmpla si datorita stresului care te impiedica sa iti poti controla dieta) sau daca trebuie sa elimini lichidul in surplus din tesuturi, atunci cu siguranta ai nevoie de ajutorul Fitomagra.

Poti avea greutatea dorita mult mai usor!

Programul complet Fitomagra este special conceput pentru reducerea greutatii corporale; astfel, produsul favorizeaza actiunea activanta a metabolismului si pe cea drenanta a organismului, fiind extrem de eficient in regimurile alimentare pentru controlul greutatii.
Programul complet Fitomagra, compus din Fitomagra Limita Dima Fibra si Fitomagra Actidren, asigura o solutie practica si eficienta pentru a reda echilibrul greutatii tale.
Asocierea celor doua componente ale programului Fitomagra asigura cea mai buna solutie pentru:
- activarea metabolismului;
- drenarea lichidelor in exces;
- limitarea senzatiei de foame si a absorbtiei caloriilor.
Cumpara acum un program complet Fitomagra si primesti CADOU din partea Aboca o cutie de Fitomagra Drena cu 10 plicuri de ceai.
Produsul este disponibil in farmacii. Pentru mai multe detalii, click aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri