Legendarul lant de restaurante Wienerwald a deshis primul restaurant in Bucuresti. Restaurantele Wienerwald sunt renumite pentru produsele crocante si suculente din carne de pui.

„Wienerwald a dezvoltat in Germania un concept pe care il aduce acum si in Romania, concept care sa se potriveasca cu necesitatile consumatorilor moderni, care doresc sa isi satisfaca apetitul intr-un mod simplu, accesibil si, in acelasi timp, sanatos. Wienerwald vinde cel mai bun pui cu garnituri pentru ca in toti acesti 55 de ani de istorie a invatat sa dezvolte cele mai bune retete si sa isi gaseasca cei mai buni parteneri. Suntem bucurosi ca putem aduce toate aceste cunostinte si in Romania si dorim „pofta buna” romanilor”, declara Swen Neumann, Director Business Development, Wienerwald Germania.

Wienerwald a semnat deja parteneriate pe termen lung cu un intreg lant de furnizori. Furnizorul de pui proaspeti este Ameta – o companie americano-scotiano-bulgara. Ameta are cea mai moderna fabrica de pui din Balcani, folosind cea mai avansata tehnologie. Furnizorii locali sunt: Coca Cola, Marathon (sosuri), Rendler (cartofi, legume pentru salata, etc), Tuborg, Agroalim (ingrediente pentru gatit), Eisberg (salata), Blue Coffee Service (cafea Lavazza), Romdist (ambalaje), Marvina (pungi), Ecolab (echipamente de curatenie si detergenti) etc. Wienerwald intentioneaza sa largeasca aceasta lista de furnizori si va selecta foarte atent si alte companii, cu care sa semneze parteneriate.

Wienerwald detine 35 de restaurante cu 250 de angajati in Germania si 33 de restaurante in Turcia. Cifra de afaceri inregistrata de Wienerwald in 2010 a fost de aproximativ 29 milioane Euro in Germania si 18 milioane Euro in Turcia. Restaurantele Wienerwald din Germania au 2,4 milioane de clienti anual. Wienerwald are planuri de extindere in Israel, Olanda, Azerbaijan, Letonia, Polonia, Croatia, India si Ungaria


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri