ISRA, producător de mobilier de baie și cameră de înaltă calitate, anunță cu mândrie lansarea colecției sale revoluționare pe piața românească, în cadrul Romanian Design Week. Această lansare urmează succesului remarcabil de la Salone del Mobile din Milano, unde ISRA a impresionat audiența europeană cu designul sau unic și inovator.

Eveniment de Lansare

Colecția ISRA a fost prezentată oficial pe 24 mai la Kronospan Design Center, în cadrul evenimentului RDW Go, unde au fost peste 200 de arhitecți designeri și susținători ai design-ului de produs românesc. Aceasta include:

* Lavoare freestanding din marmură, lemn și compozit

* Mobilier din lemn masiv, marmură, piele și alamă

* Piese de soft seating

* Combinații inedite de materiale pentru un design impresionant și de neegalat

Exclusivitate pe Piața Românească

În premieră pentru piața românească, ISRA a lansat tapetul din beton WALL RAPTURE, realizat manual în Germania. Acest produs inovator aduce un nou nivel de eleganță și modernitate în designul interior, fiind disponibil exclusiv prin ISRA.

Parteneri și Colaboratori

Evenimentul a beneficiat de sprijinul partenerilor ISRA de încredere, Kronospan Design Center, Lyset și San Marco București. În plus, prezența maestrului Liviu Mihai, cu picturile sale superbe, a adăugat o notă artistică deosebită lansării.

Despre ISRA

ISRA Design activează pe piața de Design din România din 2020, formată de Raluca și Șerban Georgescu. Aceștia și-au pus în gând să atingă standardele de design de lux, combinând tehnologii inovatoare bazate pe raportul dintre estetică și funcționalitate. Aceștia și-au însușit un stil unic intitulat “industrial luxury”, unde se întâlnesc combinații de mai multe materiale cum ar fi: piatra, lemnul, betonul, pielea și metalul, și nu în ultimul rând, compozitul. Design-ul marcat de ISRA are influențe timeless elegance cu ajutorul echipei și colaboratorilor care, împreună reușesc să transpună orice vis în realitate. Eforturile au fost recunoscute internațional, în cadrul premiilor International Property Awards de la Londra, în 2024, cu premiul Best Residential Interior Design Europe.

ISRA se mândrește cu o fabrică puternică și cu produse de o calitate excepțională. Designul unic, raportul excelent calitate-preț și timpii de livrare avantajoși fac din ISRA alegerea perfectă pentru cei care doresc să transforme spațiul lor într-o operă de artă.

ISRA continuă să inoveze și să aducă pe piață produse de design de cea mai înaltă calitate, consolidandu-și poziția de lider în domeniul mobilierului de lux.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul ISRA sau să îi contactați direct.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri