Alexandrion Group îl numește pe liderul în top management, Selcuk Senkaya, în funcția de Chief Operating Officer al Grupului

Alexandrion Group, producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri spumante din România, îl numește pe Selcuk Senkaya în funcția de Group Chief Operating Officer (COO). Domnul Senkaya este un director C-level, cu peste 20 de ani de experiență în sectorul financiar și al serviciilor, care a fost aprobat de Banca Națională a României în mai multe funcții de top management.

Comunicat de presă

Din acest rol, domnul Senkaya va supraveghea producția de băuturi spirtoase și vin, precum și operațiunile de retail și ospitalitate ale Alexandrion Group. Numirea domnului Senkaya în funcția de COO al Grupului Alexandrion sprijină strategia agresivă de expansiune globală a Grupului.

„Extinderea globală a Grupului Alexandrion necesită conducerea unor profesioniști de nivel C cu înaltă experiență. Selcuk Senkaya are experiența, intenția și reputația pentru a ocupa acest rol cu succes și de aceea s-a alăturat familiei Alexandrion Group”, a declarat Președintele Fondator Alexandrion Group, Dr. Nawaf Salameh.

De-a lungul carierei sale, domnul Senkaya a ocupat diverse funcții executive în instituții bancare, implementând strategii și produse bancare.

De asemenea, este absolvent al Academiei de Studii Economice, București și deține un Executive MBA organizat de ASEBUSS, în parteneriat cu prestigioasa Georgia State University, Atlanta, SUA.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri