Stilul impecabil al acestei figuri emblematice în modă se va îmbina cu ADN-ul TOMMY HILFIGER printr-o colaborare pe termen lung care include storytelling, campanii de brand și proiecte pe anumite colecții

Tommy Hilfiger anunță că Sofia Richie Grainge, global style icon, devine brand ambassador TOMMY HILFIGER Womenswear, într-o colaborare de doi ani. Sofia Richie Grainge emană o afinitate naturală pentru stil, fiind o sursă reală de inspirație. Începând din vara 2024, și în perioada ulterioară, aceasta va îmbogăți ADN-ul Clasic American Cool TOMMY HILFIGER cu o viziune rafinată, optimism natural și apetență pentru lux accesibil.

Tommy este cel care a creat tot ceea ce înseamnă Classic American Cool”, spune Sofia Richie Grainge. „Modelele sale sunt pânza perfectă pentru a te juca cu stilul casual și pentru a construi o garderobă de piese atemporale. Sunt încântată să co-creez în următorii ani cu cineva care îmi împărtășește pasiunea pentru exprimarea de sine, stil de durată și originalitate.”

Sofia este una dintre acele figuri emblematice care transformă ceea ce înseamnă "influență în modă" astăzi.” a spus Tommy Hilfiger. „Ea are o capacitate incredibilă de a inspira conexiuni și prezintă un stil impecabil, cu încredere și autenticitate. Sunt fericit că Sofia va aduce stilul ei cool casual în colecția noastră Womenswear, începând din vara aceasta și ulterior, până în 2025.”

În poza prin care s-a anunțat această colaborare, Sofia Richie Grainge poartă un cardigan TOMMY HILFIGER, bleumarin și crem, și pantaloni chino eleganți. Urmează să apară într-o serie de ipostaze, campanii și colaborări de sezon. În ceea ce poate fi numit un ghid de sezon în modă, contemporana „It-girl” va prezenta colecția TOMMY HILFIGER Vara 2024, arătând selecția ei de produse premium de îmbrăcăminte pentru femei. În sezoanele viitoare, Sofia Richie Grainge va reprezenta TOMMY HILFIGER în campaniile de brand Summer și Holiday 2024 ale mărcii și va crea colecții în colaborare cu domnul Hilfiger, care vor fi lansate în primăvara anului 2025.

Tommy Hilfiger are o lungă istorie în ceea ce privește colaborările cu figuri emblematice ale culturii pop, iar Sofia Richie Grainge se alătură unei liste tot mai mari de pionieri creativi care au conceput colecții împreună cu brand-ul și au depășit convențiile prin surprinzătoare activări realizate în parteneriat. Colaboratorii din trecut, inclusiv Lewis Hamilton, Gigi Hadid și Zendaya, și-au adus stilurile unice și perspectivele contemporane asupra ADN-ului clasic american cool și codurilor cromatice de roșu, alb și albastru, specifice mărcii.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger, @TommyHilfiger, și @SofiaRichieGrainge.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri