Sezonul acesta designerii s-au concentrat pe piese vestimentare ludice, care trimit cu gândul la vacanțe. Cu toate acestea, în spatele acestor vibrații estivale, se ascund trucuri de stil transezonal care își găsesc locul și în garderobele de iarnă. De la combinațiile inedite de fustă cu paiete și pulovere pufoase, la eleganța distinctivă a jachetelor ceruite semnate de Prada și valul de piese pastelate care cucerește orașele modei, acest sezon aduce cu sine provocări și oportunități pentru a experimenta și a încuraja creativitatea stilistică.

Comunicat de presă

Te invităm să explorezi mai jos câteva trucuri de stil și noi tendințe, perfecte pentru a-ți transforma garderoba de iarnă într-un adevărat teren de joacă al modei.

Fusta midi care atrage atenția

La Săptămâna Modei din Londra, fustele strălucitoare acoperite cu paiete au fost purtate cu tricoturi moale și pantofi sport, propunând o nouă uniformă de birou care e fancy și relaxată totodată. Din partea casei de modă Erdem, am putut vedea o serie de alte fuste midies ce pot fi purtate atât la birou, cât și la cină, aici versiunile din dantelă tip folie fiind combinate cu pantofi flats metalici și ornamentați cu fundă. În colecția designer-ului Dries Van Noten, fustele transparente au fost purtate cu veste cu decolteu în V și cu mărgele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor
  1. Fustă creion Desigual

  2. Fustă midi Only

  3. Fustă Mango

Jacheta de zi cu zi

Jacheta de grădinărit, de inspirație rustică a primit un update în show-urile modă primăvară/vară 2024. Astfel, jachetele au fost combinate cu fuste creion cu talie înaltă și cămăși, într-o reinventare inedită. Din nou casa de modă Erdem, a fost cea care a influențat styling-ul acestei piese, deschizând show-ul cu o haină lucrată manual, realizată în colaborare cu Barbour, realizată din textile florale și jachete din bumbac cerat inspirat de actrița Deborah „Debo” Cavendish.

  1. Jachetă Soaked in Luxury

  2. Palton Monki

  3. Geacă Mango

Micuțul toc kitten heel

Adorăm kitten heel! Tocurile prietenoase au făcut furori pe podimurile de prezentare, de la pantofi ascuțiți și sandale și până la cizme până la genunchi. Valentino a prezentat tocuri la o jumătate de centimetru de sol, Altuzarra a debutat cu mulesi eleganți din satin, în timp ce modelele Prada s-au echilibrat pe tocuri în forma logo-ului triunghiular al mărcii. Așadar, te invităm să faci cunoștință cu noii pantofi de purtat oriunde (și peste tot!).

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă
  1. Pantofi Next

  2. Pantofi Guess

  3. Sandale Studio Amelia

Piese pastelate pentru zile senine

Nuanțele pastelate sunt o alternativă minunată pentru nuanțele puternice atunci când vrei să fii binedispusă. zaharină la nuanțe roșii care usturau retina care luminau pistele. Aceste tonuri vibrante și reconfortante invită la un moment de bucurie și energie. Așa cum sunt rochiile liliac de la Courrèges, piesele de la Versace par infuzate în lămâie și rochia maxi, drapată de culoarea mentei, purtată de Paloma Elsesser la prezentarea colecției Ferragamo.

  1. Sacou Gestuz

  2. Pulover Pieces

  3. Rochie Clavin Klein

Clutch-ul în care încape tot

Gențile din acest sezon au fost mai puțin despre formele reale, ci mai mult despre modul în care erau ținute. Prinderea „tuck-and-go” a fost populară în acest sezon, perfect ilsutrată de gențile cu mâner de sus debordante de la Miu Miu. Modelele de genți cu buzunare au fost ținute aproape de piept. Poți uita de mânere, este timpul să îți porți la subraț gențile în acest sezon, oricât de pline ar fi acestea.

  1. Geantă Just Cavalli

  2. Geantă Patrizia Pepe

  3. Geantă Anna Field

Colecțiile marilor case de modă te îndeamnă să explorezi și să experimentezi în fiecare sezon, așadar chiar și în mijlocul iernii, poți îmbrățișa cu încredere noile tendințe. Pe Zalando vei găsi mereu inspirație și o selecție variată de branduri, care te vor ajuta să te simți bine și să te exprimi liber prin modă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri