În ultimii ani, moda après-ski a devenit aproape la fel de importantă ca și tendințele Y2K sau estetica vintage. Fanii styling-ului de iarnă au ajuns să o aprecieze datorită faptului că face posibilă purtarea celor mai la modă și voluminoase geci din puf, dar și pentru senzația de confort și căldură pe care o oferă.

Comunicat de presă

Există, de asemenea, un stil de viață în spatele acestei mode. O ceașcă de ciocolată caldă sau de vin fiert servită într-un restaurant cu vedere la munții acoperiți de zăpadă, imediat după ce ai coborât cu schiurile pe pârtii - acestea nu sunt doar scene dintr-un film, ci realitatea văzută prin ochelarii de schi în timpul unei vacanțe de iarnă. Cum te pregătești pentru o astfel de escapadă? Noua campanie realizată de MODIVO și epantofi.ro - Après-Ski conține toate răspunsurile.

Cozy Season

Puloverul este un must-have incontestabil în ținutele de iarnă, mai ales dacă vorbim despre o excursie la munte. Înconjurat de pereții de lemn ai unei cabane din bușteni și de focul care arde în șemineu, un pulover pare o alegere indispensabilă. Campania Après-Ski de la MODIVO prezintă pulovere iconice, cu modele sau romburi norvegiene, inclusiv propuneri de la brandurile Fransa, Inwear sau Vila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Bărbații pot căuta inspirație în estetica retro, mai ales printre puloverele cu modele imprimate. Pe modivo.ro găsești, printre altele, un pulover călduros de la Solid având un imprimeu cu peisaj montan. Pentru fanii soluțiilor clasice, brandul United Colors of Benetton a pregătit un pulover multicolor, cu model, din lână.

Geci pregătite pentru orice

Gecile de puf au intrat cu fermitate în canonul articolelor esențiale pentru stilistica de iarnă. Originile lor pot fi urmărite până la sporturile de iarnă, iar pe pârtii au fost populare, ani la rând, gecile din puf colorate, groase și pufoase, perfecte pentru temperaturi extrem de scăzute. Printre propunerile MODIVO în conformitate cu estetica Après-Ski se numără: o geacă din puf de culoare verde măsliniu de la Colmar, o geacă din puf albă și elegantă, cu croială maxi, de la Pinko sau o variantă de culoare cobalt, în ton cu tendința Y2K, de la Calvin Klein Jeans.

Fie că ești un schior amator sau pur și simplu un fan al ținutelor care nu sunt doar călduroase, ci și stilate, vei găsi ceva pentru tine în campania Après Ski. Bărbații vor aprecia cu siguranță gecile în culori discrete sau intense. Printre acestea se numără un model clasic al iernii, geaca din puf bicoloră de la legendara marcă Columbia, vedeta incontestabilă a ultimelor sezoane - geaca din puf neagră de la The North Face, precum și geaca practică și stilată cu două fețe de la Helly Hansen.

Încălțămintea de iarnă din gama epantofi.ro

Iarna, articolele de încălțăminte sunt la fel de importante ca și cele de îmbrăcăminte. Datorită modelelor alese cu grijă, putem face față temperaturilor scăzute și ne putem bucura de timpul petrecut în aer liber. Alege pantofi concepuți pentru aventuri în condiții de ger, cum ar fi modelele de trappers de la Palladium în nuanțe de crem și somon, cizmele de zăpadă Love Moschino roșii și albe, cizmele de zăpadă Inuikii argintii sau cizmele de zăpadă Moon Boots bleumarin.

Bărbații vor adora modelele clasice de trappers de la Jack&Jones de culoarea mierii sau cizmele de iarnă rezistente confecționate special pentru condiții meteo extreme de la DC în culorile camel și negru.

În gama Après-Ski de la epantofi.ro, cei mici vor găsi o mulțime de articole de încălțăminte de iarnă pentru pârtii sau pentru săniuș pe dealuri joase. Copiii vor fi încântați de cizmele de zăpadă negre și neon de la KangaRoos, de ghetele în stil sneakers de la New Balance și Salomon sau de cizmele înalte de zăpadă vișinii de la Puma.

Pantaloni pentru sarcini speciale

De asemenea, merită să optezi pentru pantaloni de calitate care să te ajute să te bucuri de deliciile sezonului și să îți asigure confortul în fiecare aventură de iarnă. O opțiune ar fi, fără îndoială, pantalonii albi ca zăpada ai brandului legendar Rossignol, precum și modelele urbane, cu croială slim pe negru ale aceluiași brand.

Pentru bărbații care caută pantaloni la MODIVO, recomandăm pantalonii de schi negri clasici de la Rossignol, precum și pantalonii de culoare roșie intensă, distinctivi (mai ales pe pârtii), de la brandul Columbia.

Après-Ski pentru copii

Micuții aventurieri de iarnă se bazează pe confort, în timp ce îngrijitorii lor mizează pe caracterul practic. Aceste două calități pot fi cu siguranță combinate, după cum demonstrează oferta de iarnă MODIVO. Gama Après-Ski include bluze termice, geci de schi concepute pentru copii, în culori discrete sau intense, sau pantalonii de schi cu bretele, foarte îndrăgiți și practici, de la Mayoral, Reima sau Didriksons.

Sezonul este în toi, iar cea mai bună inspirație vestimentară, gata să îmbine confortul cu stilul, trebuie căutată în aplicația MODIVO și epantofi.ro, precum și în magazinele fizice și online modivo.ro și epantofi.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri