Oferă-ți momente prețioase de îngrijire cu noua cremă pentru ochi Anew Vitamin C. Simte-te revigorată cu crema iluminatoare pentru ochi, care contribuie la eliminarea aspectului cearcănelor și a umbrelor de sub ochi.

Comunicat de presă

Formula inovatoare conține C Complex, antioxidanți și tehnologie de corectare a cearcănelor, oferind un aspect revitalizat și odihnit ochilor tăi. 9 din 10 femei au confirmat îmbunătățirea vizibilă a pielii ochilor.

Pentru un duo de efect și mai multă luminozitate, poți integra în rutina ta zilnică, din aceeași gamă, serul Anew Vitamin C. Formula cu 10% Vitamina C stabilă este activă de la prima până la ultima picătură, revitalizând și netezind tenul, redându-i un aspect luminos și uniform. Acest ser, cu 10% vitamina C pură și puternică, este un produs bestseller, datorită rezultatelor sale vizibile. Un studiu recent a arătat că 78% dintre utilizatori au confirmat că serul contribuie la un aspect odihnit, oferind impresia unei nopți bune de somn.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Crema pentru ochi și serul Anew Vitamin C fac parte dintr-o gamă completă care mai conține loțiune tonică Anew Vitamin C, cremă de zi SPF 50 Anew Vitamin C și exfoliant cu efect de microdermabraziune Anew Vitamin C.

Eu ador gama Anew și bineînțeles că imediat ce a fost lansată crema pentru ochi Anew Vitamin C am inclus-o în rutina mea zilnică de skincare. Crema pentru ochi Anew Vitamin C a devenit o parte esențială a dimineților mele. Textura sa lejeră și formula bogată în C Complex și antioxidanți au avut un impact vizibil asupra cearcănelor și umbrelor de sub ochi. Cu fiecare aplicare, simt cum privirea mea capătă un aspect fresh și odihnit, chiar și în cele mai agitate zile.

Cât despre serul Anew Vitamin C, acesta a fost răspunsul la nevoile tenului meu. Am simțit cum tenul meu se transformă, devenind mai luminos și uniform. Un adevărat răsfăț pentru pielea mea”, spune Monica Bîrlădeanu, ambasador AVON.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Preț cremă pentru ochi: 39,00 lei

Preț Set Duo pentru luminozitate Vitamin C: 85,00 lei

Produsele sunt disponibile pe site-ul avon.ro

Transformă-ți rutina de îngrijire a pielii și descoperă secretul unui ten luminos și sănătos cu Setul Duo pentru luminozitate Vitamin C de la AVON.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri