Iată noutățile de produse și recomandările de ingrijire pentru începutul de an de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice:

Comunicat de presă

SENDO – CURL PASSION - 4 produse dedicate părului ondulat sau creț -

CURL PASSION Revival Șampon, 49 lei (250ml)

CURL PASSION Revival Mască pentru păr, 65 lei (200ml)

CURL PASSION Cremă styling, 89 lei (150ml)

CURL PASSION Ulei elixir pentru păr, 85 lei (100ml)

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltã calitate care respectã ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversitãții și depãșirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedicã nevoia de agriculturã intensivã, care duce deseori la risipã de apã, o creștere a emisiei de noxe (cauzatã de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datoritã ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

WINTER ESSENTIALS

MÁDARA – SUPERSEED OILS

Hiperconcentrate din 8 până la 10 uleiuri vegetale obţinute din seminţe preţioase de fructe nordice de pădure şi legume.

Micile seminţe ale fructelor de pădure şi ierburilor nordice conţin 1-5% ulei. Această cantitate minusculă este extrasă prin metoda presării la rece, relevând lipide naturale rare în componenţe unice. Uleiurile obţinute din seminţe au în compoziţie 60-80% acizi graşi esenţiali (Omega-3 şi Omega-6), antioxidanţi puternici şi vitamine, polifenoli, carotenoizi.

Ele conlucrează la combaterea deficitului de umiditate şi reglarea nivelului de hidratare al pielii, îmbunătăţirea tonifierii, elasticitate şi menţinerea barierei protectoare naturale a epidermei. Testele dermatologice in-vitro şi in-vivo dovedesc faptul ca uleiurile obţinute din seminţe încetinesc procesul de îmbătrânire prematură a pielii provocat de deshidratare, de acţiunile dăunătoare ale mediului înconjurător sau a razelor UV.

MÁDARA – SUPERSEED Soothing Hydration – ulei facial hidratant, 229 lei (30 ml)

Obţinut din combinaţia unică a 8 uleiuri nutritive pure care oferă pielii hidratare, fermitate.

MÁDARA – SUPERSEED Radiant Energy – ulei facial iluminator, 229 lei (30 ml)

Pe baza a 9 uleiuri preţioase și rare care oferă pielii luminozitatea tinerească.

MÁDARA – SUPERSEED Age Recovery – ulei facial anti-aging, 229 lei (30 ml)

Un puternic tratament anti-aging pe baza a 10 uleiuri rare cu efecte regenerante, care revitalizează şi învigorează tenul obosit.

MÁDARA – DEEP MOISTURE Vitamin Oil, 145 lei (50ml)

Doza zilnică de vitamine pentru piele. Acest amestec multifuncțional de uleiuri de primulă, limba-mielului și semințe de zmeură, combinate cu extractul bogat vitaminizat de cătină și măceșe oferă pielii o supradoză de activi cu efect energizant care vizează uscăciunea, aspectul tern și semnele de oboseală. Potrivit pentru față, decolteu, corp și scalp.

MÁDARA – SOS HYDRA Balsam de buze reparator, 58 lei (50ml)

Disconfort? Buze uscate sau crăpate? Nevoia de hidratare? Formulat cu bisabolol natural calmant, cătină bogată în acizi grași Omega, uleiuri din semințe de afine și coacăze, pline de antixodanți, acest balsam de buze organic hidratează și regenerează intensiv pielea. Elimină senzația de uscare și disconfort. Este perfect în combaterea deshidratării sezoniere, provocate de soare sau vânt, ideal în folosirea de zi cu zi.

MÁDARA – Balsam de buze PLUM PLUM, 47 lei (50ml)

Îngrijire intensivă și finețe fără egal de la prima aplicare. Se folosește ca atare pentru un finish discret sau ca bază pentru rujul preferat. Buzele rămân moi, protejate și perfect hidratate. Balsamul are la bază uleiul hidratant de jojoba, untul hrănitor de Shea si uleiul regenerant de prune. Cu ajutorul acestei formule revitalizante, balsamul are mare grijă de buzele uscate, arse de soare, vânt sau frig.

MOSSA – VITAMIN COCKTAIL Ulei facial, 75 lei (50ml)

Ulei organic concentrat cu efect regenerator, realizat folosind extracte din 10 plante recunoscute pentru eficiența lor și un amestec de multivitamine din zmeură și cătină albă. Conține un mix unic de uleiuri de zmeură și cătină albă organice, ulei din semințe de jojoba și uleiuri din migdale, avocado, măsline, caise, prune, ciuboțica cucului, măceșe, ovăz și roșii.

MOSSA – VITAMIN COCKTAIL Cremă de noapte & mască, 75 lei (50ml)

Această cremă de noapte & mască cu textură catifelată transformă tenul tern în unul luminos, radiind de sănătate. Pe de o parte, acidul hialuronic amplifică fermitatea pielii, în timp ce, pe de alta, conținutul său de antioxidanți acționează pentru păstrarea nivelului de colagen din piele – efect care previne îmbătrânirea acesteia.

MOSSA – JUICY MOISTURE Balsam de buze, 27 lei

Balsamul de buze este creat pe bază de ulei obținut din semințele de căpșuni și are un efect ultra hidratant asupra buzelor, fiind bogat în Vitamina E, Omega 3-6 și polifenoli. Oferă emoliere și confort de durată.

SUSANNE KAUFMANN – Cremă de zi nutritivă, 299 lei (50ml)

Îmbogățită cu un mix botanic unic format din acid hialuronic, extract de fructe de schisandra, ulei de jojoba și extract de trandafir alpin, crema de zi nutritivă ajută la protejarea și ameliorarea pielii uscate, lăsând-o să arate vizibil întinerită. Uleiul hidratant din semințe de măceșe, bogat în nutrienți și vitamine, îmbunătățește elasticitatea pentru a lăsa pielea mai fină și mai fermă. Uleiul antioxidant de floarea soarelui și extractul din fructe de roșii protejează pielea de îmbătrânirea prematură.

SUSANNE KAUFMANN – Cremă de noapte nutritivă, 339 lei (50ml)

Este o cremă de noapte bogată, formulată pentru a netezi liniile fine și ridurile. Îmbunătățește elasticitatea pielii – pentru o strălucire vizibil tinerească. Conține un mix botanic format din extracte de semințe de măceș, mușețel, Cardiospermum (balon de viță de vie), acid hialuronic și ulei din semințe de echium, bogat în acizi grași esențiali. Crema de noapte nutritivă reduce deshidratarea tenului, pentru ca pielea uscată și sensibilă să capete un aspect mai ferm și mai suplu. Extractul de coada șoricelului conține o formă naturală de retinol care susține stimularea producției de colagen pe parcursul nopții, oferind tenului un aspect mai plin, mai fin și mai tânăr la trezire.

SUSANNE KAUFMANN – Cremă bogată intens nutritivă, 349 lei (50ml)

O cremă profund hrănitoare creată pentru protecția pielii foarte uscate. Susține pierderea hidratării și lasă pielea suplă și netedă. Iarna, crema oferă o protecție eficientă împotriva frigului. Conține un amestec hrănitor de extract de panseluță sălbatică, ulei din semințe de echium, cunoscut pentru proprietățile sale de protecție a pielii, extract de echinacea cu efect calmant și ceară de albine emolientă pentru hrănirea pielii uscate. Un mix de ulei de măsline, ulei de jojoba și ulei de squalan derivat din măsline hidratează și hrănește pielea în profunzime, în timp ce acidul hialuronic ajută la menținerea hidratării. Odată aplicată, ajută la reducerea aspectului de roșeață asociat pielii uscate, lăsând-o să se simtă confortabil și fină.

SUSANNE KAUFMANN –Mască HYDRATION, 250 lei (50ml)

O mască bogată creată cu cele mai bune extracte botanice pentru a proteja și hrăni pielea, pentru o hidratare în profunzime și îmbunătățirea elasticității pielii. Îmbogățită cu un amestec de acid hialuronic care menține hidratarea, ulei antioxidant de migdale pentru protecție și extract de panseluță sălbatică, masca hidratantă ajută la netezirea aspectului liniilor fine și la îmbunătățirea elasticității pielii. Masca este un must-have pentru toți cei a căror piele este uscată, stresată sau lipsită de strălucire.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri