Sărbătorile se apropie cu pași repezi și curând te vei bucura de momente magice alături de oamenii dragi ție. Și pentru că această perioadă este despre clipele de neuitat alături de familie și prieteni, despre pacea pe care mirosul proaspăt de portocală și scorțișoară ți-o oferă, te încurajăm la un moment de reflecție. Bucură-te de tine, apreciază toate provocările din acest an și fii recunoscător pentru amintirile create și oamenii care ți-au fost alături! Atunci apare frumusețea mult dorită, când te simți “exact așa cum trebuie”.

Comunicat de presă

Cele trei accesorii care se poartă în această perioadă sunt încrederea, autenticitatea și echilibrul. Acestea sunt și ingredientele principale ale unora dintre produsele noastre preferate, produse de îngrijire personală sau îngrijirea celor mai dragi haine. Sunt produse pe care vi le recomandăm datorită performanței lor sporite, dar și atenției la mediul înconjurător și binele Planetei. Ambalajele lor sunt obținute din materiale reciclate (plastic, carton) și pot fi la rândul lor reciclabile, iar ingredientele folosite sunt obținute din surse naturale regenerabile.

Perwoll Renew are, din acest an, un design nou, ambalaje mai sustenabile și o formulă cu ingrediente de origine naturală în proporție de peste 90%. Sub umbrela conceptului #RethinkFashion, Perwoll a încurajat și anul acesta ideea de sustenabilitate în modă, prin care îndeamnă consumatorii să își îngrijească cu atenție hainele și să le combine inspirat pentru a crea ținute noi și a fi mereu în tendințe.

Pentru rochia aceea neagră care abia așteaptă să fie purtată la o cină în familie sau la petrecerea cu prietenii, îți recomandăm astfel detergentul lichid Perwoll Renew & Repair Black. Acesta redă strălucirea culorilor închise, netezind și întărind fibrele textile, reparând micro-fisurile acestora. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, rochia negră elegantă sau sacoul închis la culoare completează ținuta perfectă pentru o cină în familie, o petrecere sau o întâlnire cu prietenii.

De asemenea, pentru a ne asigura că ținuta ta preferată va avea o viață lungă și va vedea multe petreceri și evenimente, îți recomandăm noua generație revoluționară de șervețele anti-transfer, Colour Catcher Max Protect. Acestea captează culorile în timpul ciclului de spălare și evită degradarea nuanțelor. Hainele tale sunt protejate și nu vei avea parte de nicio surpriză neplăcută. Vei putea economisi timp și resurse căci problema sortării hainelor a dispărut.

Pentru că o rochie frumoasă se așează cel mai bine pe o piele fină, cu aspect tonifiat, gama Caring de la Bernangen, cu laptele de ovaz, iubit în Suedia, și 5% crema protectoare Cold Cream sunt combinate în aceeași formulă pentru a oferi îngrijire pielii normale. Răsfață-te cu o rutină de hidratare și curățare ce lasă pielea fina și cu un aspect tonifiat. Formula este vegană și fără siliconi.

La fel cum pielea are nevoie de hidratare, așa și părul tău necesită o îngrijire specială. Gama Gliss Aqua Revive asigură un nivel ridicat de hidratare a părului și netezește structura acestuia fără a-l încărca, oferind un plus de îngrijire. Formula GLISS AQUA REVIVE combină două ingrediente binecunoscute: algele marine, care sunt recunoscute pentru nivelul lor ridicat de minerale și proteine, și Hyaluronul, un ingredient universal, apreciat ca fiind un ”superstar” atunci când vine vorba despre hidratarea părului și a pielii.

De asemenea, pentru un look complet îngrijit și fabulos, gama de îngrijire a părului Syoss Keratin are la bază o formulă concentrată, ce include un ingredient minune de origine asiatică, lotus albastru, care în combinație cu aminoacizi și cheratină oferă părului un aspect puternic și sănătos. Syoss Keratin, mască și balsam, reparară structura profundă până în interiorul celulei capilare, conferă rezistență împotriva ruperii părului și netezește fibra capilară.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri