Ne mai despart câteva zile până când se dă startul sărbătorilor de iarnă. Este timpul să ne gândim la cele mai seducătoare și sofisticate look-uri de păr pentru perioada zilelor festive. Mai ales pentru cea mai magică noapte a anului, Revelionul.

Comunicat de presă

O coafură bine îngrijită și elegantă ne va face să ne simțim mai bine și ne va permite să facem o impresie bună cu orice ocazie.

Ce să alegi?

Dacă pe timpul verii ne-am bucurat de beachy wet look, în sezonul rece putem opta din nou pentru acest styling, dar mult mai sexy și mult mai elegant. Trendul și-a făcut apariția chiar la timp, iar vedete precum Margot Robbie și Selena Gomez îl poartă pe covorul roșu și devin o sursă de inspirație incredibilă pentru petrecerile din acest sezon.

Să facem un exercițiu de imaginație: un look de toamnă/iarnă, ca și când abia ce ai ieșit din Ocean, cu străluciri subtile, un ruj roșu mat și o pereche de cercei supradimensionați. Nu sună rău, nu?

Cum obții un Wet Look interpretat?

Pentru a obține acest look, totul pornește de la păr. Udă părul și piaptănă-l cu o cărare exagerată într-o parte. Partea foarte dreaptă și aranjată prinde-o cu ajutorul unei agrafe, apoi, cu un pieptăn rar, aranjează restul părului. Fixează look-ul cu Wella Professionals EIMI Glam Mist, apoi folosește pe lungimi EIMI Just Brilliant Shine Pomade. Folosește uscătorul de păr pe intensitate mică și temperatură rece pentru a așeza podoaba capilară și asigură-te că fixezi părul cât mai bine. Un truc util: plasează șervețele între clame astfel încât să nu rămână urmele de la clamă pe păr. Îndepărtează-le atunci când părul este uscat.”, recomandă Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals.

Și dacă îți dorești să obții mai multă strălucire, apelează la serviciul Wella Professionals Illumina Color Glossing pentru a accentua sănătatea firului de păr pe termen lung.

Mizează pe sfaturile stilistului și vei obține rezultatul mult dorit, cu doar câteva mici trucuri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri