The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, hotelul premium de 5 stele, introduce un concept festiv unic, în conformitate cu strategia grupului de a deveni un lider al industriei ospitalității din România.

Comunicat de presă

Investiția își propune să ofere o experiență urbană, nouă, poziționând Bucureștiul ca un oraș european modern, care poate oferi o experiență turistică superioară.

Cu un grad de ocupare de peste 90% în ultimele șase luni, The Marmorosch Bucharest își confirmă statutul de jucător relevant în economia și industria de profil din România, care susține dezvoltarea turismului local, trasând tendințele inovatoare de ospitalitate și turism.

„Profităm de toate oportunitățile de a introduce soluții creative unice și de a aduce magia Crăciunului în viața tuturor oaspeților, vizitatorilor și cetățenilor. În aceste vremuri imprevizibile, am decis să creăm un concept festiv care să insufle spiritul Crăciunului în noi toți. Avem încredere că această experiență unică, senzorială, va ajuta la poziționarea Bucureștiului pe harta celor mai bune destinații de călătorie din întreaga lume. Este promisiunea și angajamentul nostru, încă de la inaugurarea de anul trecut, de a aduce Bucureștiul și România mai aproape de preferințele turiștilor și de a transforma sectorul local al ospitalității într-unul premium. Vom continua în această direcție prin noi inovații.”, a spus Ausra Lucinskaite, Director General, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Pentru realizarea conceptului festiv din acest an, hotelul a colaborat cu renumitul designer lituanian de flower-couture Mantas Petruškevičius.

Prin execuția sa creativă, intrarea hotelului a fost decorată cu o tematică de poveste, cu reni albi care străbat pădurea și apar între luminile de Crăciun a zeci de candelabre inspirate de stilul Belle Epoque. Candelabrele de epocă simbolizează poveștile și minunile ascunse de clădirea istorică Marmorosch.

Conceptul creativ poartă vizitatorul spre holul central al hotelului, unde piesa principală a sezonului festiv, impozantul brad de Crăciun înalt de șapte metri, întruchipează spiritul sezonului sărbătorilor de iarnă. Acesta reprezintă putere și rezistență, așa cum a simbolizat odată și fosta bancă Marmorosch Blank.

Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Pentru acest sezon festiv și pentru Crăciun, The Marmorosch Bucharest prezintă o propunere gastronomică semnată de o echipă de bucătari cu experiență internațională. Aceștia au reunit toate elementele unei sesiuni culinare exclusiviste, începând de la ceremonia ceaiului de după-amiază, imersiunea gourmet în propunerea de meniu special pentru Crăciun, și până la brunch-urile elaborate pentru ziua de Crăciun și cea de ajun de Anul Nou.

Pentru evenimentul de Anul Nou, oaspeții hotelului vor experimenta stilul și prestigiul unei seri la Hollywood. Gala de Anul Nou: O Noapte la Hollywood, promite o aventură de Oscar, cu o selecție rafinată de preparate, ritmuri atemporale de jazz și spectacole memorabile de cabaret.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri