Kaufland România lansează secțiunea „Caruselul cu oferte”, în aplicația mobilă Kaufland Card, începând cu 15 decembrie. Inițiativa continuă seria acțiunilor menite să vină în sprijinul clienților rețelei cu cele mai avantajoase oferte și game de produse și servicii, adaptate oricărei nevoi.

Comunicat de presă

Noua secțiune este diponibilă în aplicația Kaufland Card și poate fi accesată printr-un click pe secțiunea denumită „Caruselul cu oferte”, unde sunt listate toate promoțiile partenerilor Kaufland Card. Utilizatorii trebuie doar să selecteze oferta dorită și, în funcție de partener, se va afișa un cod de reducere sub formă de text, link sau cod de bare. Fiecare ofertă are o perioadă de valabilitate, care este afișată în aplicație, alături de toate detaliile despre avantaje și condiții.

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă deosebită, însă pregătirile pentru mesele festive și cadourile pentru cei dragi pot pune presiune asupra bugetului. De aceea, cu ajutorul partenerilor noștri, ne-am dorit să venim în sprijinul clienților Kaufland România cu o serie de promoții exclusive, care să le ofere atât idei de cadouri, cât și posibilitatea de a face economii substanțiale. Vom actualiza constant secțiunea cu noi oferte și vom extinde lista partenerilor Kaufland Card. Credem că este important să fim alături de clienții noștri în fiecare zi, cu atât mai mult în această perioadă”. a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Kaufland anunță programul magazinelor de Paște

La momentul lansării, clienții pot beneficia de aproximativ 30 de reduceri exclusive, oferite de diferiți parteneri ai Kaufland România, printre care: Vodafone, Medlife, Credit Europe Bank prin CardAvantaj, Lensa, H&M, Elefant.ro, CCC, Marionnaud, Dr. Max, StarGift, Happy Tour, Fiskars, Experimenteaza.ro, Domino’s Pizza, Mobexpert și Avis.

Secțiunea „Caruselul cu oferte” va fi actualizată constant cu noi promoții, în următoarea perioadă. Mai multe informații pot fi accesate pe kaufland.ro/carusel.

Varianta digitală a cardului – Kaufland Card digital poate fi accesată prin intermediul aplicației mobile Kaufland – Oferte și noutăți care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât și de pe Google Play.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri