Miele, reduceri de până la 28% pentru produsele selectate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Și anul acesta, consumatorii au început să se pregătească din timp pentru sărbătorile de iarnă, iar pentru unii dintre ei lista de cumpărături a inclus și electrocasnice, pe care le iau în considerare pentru a le oferi cadou. Astfel, pentru momentele speciale petrecute în familie, Miele, cel mai mare producător mondial de echipamente și electrocasnice premium, a pregătit oferte exclusive la produsele selectate, care vor avea reduceri de până la 28%.

Comunicat de presă

În oferta pentru sărbătorile de iarnă au fost incluse electrocasnice din categoriile combine frigorifice, aspiratoare, sisteme de călcat, dar și accesorii sau detergenți. Mai mult, mașinile de spălat rufe și uscătoarele sunt disponibile în campanie sub formă de set, cu o reducere de 18%. Produsele sunt ușor de accesat pe shop.miele.ro, iar pentru cei care vor să le testeze, acestea pot fi găsite și în cele opt Miele Experience Centers deschise la nivel național. Campania este activă în Miele Experience Centers până pe 30.12.2022, iar online până la 31.12.2022.

Electrocasnicele eficiente energetic, pe lista cadourilor din acest sezon

Atunci când cumpără electrocasnice, oamenii sunt atenți la modul de utilizare al acestora, gradul de confort pe care îl aduc, dar și tehnologia integrată, în așa fel încât utilizarea să fie facilă. În egală măsură, anul acesta oamenii sunt interesați și de electrocasnicele eficiente din punct de vedere energetic, care sunt și prietenoase cu mediul.

Grija față de mediu înconjurător este posibilă pentru Miele prin proiectarea și realizarea de electrocasnice cu o durată de viață de până la 20 de ani. De exemplu, mașinile de spălat Miele sunt echipate cu motorul ProfiEco care este puternic, economic și nu necesită întreținere, pentru că invertorul asigură o operare eficientă din punct de vedere energetic, silențioasă și fără deteriorare. Mai mult, acestea sunt echipate și cu sistem de spălare inteligentă, datorită căruia mașina recunoaște automat nivelul încărcăturii de rufe și ajustează consumul de apă, de detergent, dar și de electricitate. În egală măsură, uscătoarele de rufe dispun de tehnologia EcoDry, datorită căreia aparatele pot fi utilizate la programe cu timp redus, ceea ce se traduce într-un consum energetic scăzut, dar și mai mult timp economisit.

Electrocasnice Miele sunt echipate și cu tehnologii care răspund nevoilor zilnice de utilizare, care sunt ușor de folosit și integrat în ecosistemul întregii locuințe datorită sistemului de conectare la WiFi. Astfel, aparatele pot fi utilizate direct de pe telefonul mobil, prin aplicația Miele App – Smart Home, cum ar fi combinele frigorifice de sine stătătoare, care dispun de funcția Miele@home.

De asemenea, aspiratorul Scout RX3 Home Vision este cu ușurință utilizat de la distanță, prin intermediul aplicației Miele Scout, având integrat sistemul 3D Smart Navigation, prin care două camere HD poziționate frontal permit detectarea 3D de mare precizie a poziției pe care acesta o ocupă în fiecare moment. Robotul poate identifica întreaga cameră și obiectele 3D, astfel că este capabil să calculeze dimensiuni sau distanțe și poate depista și evita cu precizie treptele, mobila și alte obstacole chiar și atunci când este întuneric.

Detalii complete despre produsele disponibile în campania pentru sărbătorile de iarnă sunt dispoibile pe: shop.miele.ro/produs/promo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri