Cele mai frumoase zile de sărbători sunt cele petrecute exact așa cum îți place ție, iar dacă una dintre plăcerile tale este să aduci zâmbetul pe buzele celor dragi, noi avem câteva sugestii ideale de cadouri pentru tine.

Comunicat de presă

Cele mai frumoase zile de sărbători sunt cele petrecute exact așa cum îți place ție, iar dacă una dintre plăcerile tale este să aduci zâmbetul pe buzele celor dragi, noi avem câteva sugestii ideale de cadouri pentru tine.

Fie că vorbim despre o îngrijire profesională ca la salon, despre produse de well-being sau produse potrivite pentru orice nouă familie, avem pregătită o listă de cadouri pentru care vei fi cu siguranță apreciată și de care prietenii tăi se vor bucura pentru mult timp.

Pentru cei care își doresc să obțină un look now în fiecare zi

Dacă printre prietenele tale se numără și una care este veșnic nemulțumită de felul în care arată părul ei, avem o propunere care va veni cu siguranță în ajutor. Fie că vorbim despre bucle bine definite obținute cu ajutorul ondulatorului automat și un păr neted și lucios datorită uscătorului de păr, ori despre păr perfect drept ca după o vizită la salon, gama Philips Prestige cu tehnologie SenseIQ este special concepută pentru femeile care își doresc să experimenteze un look nou, chiar și pentru petrecerea de Crăciun sau de Revelion și, în același timp să-și protejeze sănătatea firului de păr. Datorită inteligenței artificiale, noile produse de styling și îngrijire a părului oferă protecție personalizată și păstrează hidratarea naturală a firelor de păr.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Pentru noii părinți care vor să își ia încă o grijă de pe cap

Deși puține lucruri se compară cu bucuria de a crește un copil, a fi părinte poate fi o provocare. De aceea, Philips Avent este partenerul ideal în călătoria maternității și susține părinții prin produse care ajută copilul să se dezvolte armonios. Primele luni de viață ale bebelușilor pot fi copleșitoare pentru părinții care dintr-o dată trebuie să se ocupe de mai multe sarcini simultan. Din fericire, sterilizarea biberoanelor nu mai este o grijă pentru că sterilizatorul 4 în 1 pentru biberoane oferă o igienizare rapidă și sigură în doar 10 minute. Nu numai că aparatul reduce posibilitatea apariției mirosurilor neplăcute, dar prin puterea aburului distruge 99,9% din germenii nocivi și rămâne steril timp de 24 de ore. Astfel că părinții pot petrece mai mult timp cu micuții lor.

Pentru copiii mofturoși care refuză să se spele pe dinți

Periuțele de dinți electrice au devenit un cadou tot mai popular în ultimii ani, datorită caracteristicilor lor tehnologice avansate și a multiplelor programe de periaj care ajută la o curăţare temeinică, chiar şi atunci când copiii învaţă. Periajul n-a fost niciodată mai distractiv pentru copiii care refuză să se spele pe dinți, acum, Philips Sonicare For Kids vine în întâmpinarea părinților cu o aplicație care face periajul mai interesant pentru copii, pe durata celor două minute recomandate, și îi învaţă să se spele corect prin animaţii şi recompense distractive, menite să creeze și să încurajeze rutina zilnică. În plus, etichetele interschimbabile le permit copiilor să îşi transforme mânerul periuţei de dinţi într-un design nou ori de câte ori doresc. Este şi mai uşor pentru copii să se joace, în timp ce obţin o curăţare Sonicare eficientă.

Iar pentru adulții din familie, Philips Sonicare 9900 Prestige cu tehnologie SenseIQ este cea mai avansată periuță de dinți a noastră detectează stilul de periere și reglează automat intensitatea și presiunea și oferă un periaj de 20x mai eficient în 2 minute vs o periuță de dinți manuală. Nu va înlocui vizitele la medicul stomatolog, dar va contribui la primirea complimentelor pentru un zâmbet frumos și sănătos.

Pentru cei care preferă un bărbierit confortabil

Indiferent dacă bărbații din viața ta preferă o barbă atent îngrijită sau aleg bărbieritul zilnic, avem gadget-ul potrivit pentru ei. Noul aparat de ras Philips OneBlade cu lamă 360 flexează în toate direcțiile și se adaptează perfect la conturul feței tale, astfel că taie părul nu pielea. Este un aparat versatil, capabil să tundă, să contureze și să bărbierească fața și corpul, , fiind eficient chiar şi pentru firele mai lungi de păr.

Pentru tine, cea care are grijă mereu de ceilalți

Nu uita nici de tine! Dacă ai terminat de ales cadourile pentru prieteni și familie, oferă-ți și ție un cadou numai pentru tine. Dacă te numeri printre acele femei care își doresc mereu o piele catifelată și luminoasă, Philips Lumea Seria 9000 te va ajuta să obții exact ceea ce îți dorești. Poți uita de vizitele la salon și programările făcute din timp, pentru că Philips Lumea te ajută să elimini firele de păr nedorite chiar din confortul locuinței tale. Datorită senzorilor SenseIQ și Smart Skin, aparatul detectează tonul pielii și indică cea mai potrivită setare a luminii intens pulsate, pentru un proces de epilare sigur și plăcut.

Indiferent de cum va arăta coșul tău de cumpărături din această perioadă, nu poți da greș cu produsele de îngrijire inteligente Philips.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri