La Mega Mall București, sărbătorile se simt în pași de dans.  Pe 18 decembrie, de la ora 14.00, centrul comercial va găzdui Gala Școlilor de Streetdance „Winter Dance Carnival”, una dintre cele mai spectaculoase competiții de coregrafie (trupe, solo, duo, trio), organizată de studioul Dance Prestige.

Comunicat de presă

Cea mai mare reuniune a dansatorilor profesioniști are loc în exclusivitate pe 18 decembrie, la Mega Mall! Pasionații de streetdance și nu numai sunt așteptați la un super show duminică, între orele 14.00 și 20.00! Cei mai talentați dansatori din București vor susține un spectacol unic în cadrul „Winter Dance Carnival”, un eveniment pe care nimeni nu trebuie să îl rateze. Elevii celor mai cunoscute școli de Streetdance din București – Dance Prestige, Best Move, Dance Planet – vor susține demonstrații de dans în fața publicului, iar un juriu format din cinci dansatori profesioniști va desemna câștigătorii competiției.

Printre membrii juriului se numără nume cunoscute precum Emanuel Neagu (participant la show-ul „Survivor”), Irina Lalciu (fostă gimnastă din Lotul Național de Gimnastică Ritmică și câștigătoare a mai multor concursuri internaționale de dans Vogue), Adrian Martin (Swagger), Răzvan Feraru și Alex Nistor. Pasionații de street dance vor putea recunoaște și printre participanți artiști ca Aris Negoiță – finalist al emisiunii „Românii au talent”, Alexandra Barac (Sătănel) – câștigătoare a competiției Red Bull Dance Your Style România și Irina Florea - semifinalistă a aceluiași concurs. Cei mai talentați participanți vor fi recompensați cu premii constând în vouchere de cumpărături la Mega Mall București.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Evenimentul va avea loc la nivelul 2 al centrului comercial, intrarea principală, iar accesul este gratuit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri