Spre sfârșitul lunii septembrie, aroma proaspătă sărată a aerului de la malul mării este înlocuită încet de nuanța blândă a melancoliei de toamnă. Zilele lungi de vară și vacanțele s-au încheiat, iar entuziasmul litoralului revine încet, dar sigur în orașe.

Comunicat de presă

Dar nu vă îngrijorați, vă așteaptă aventuri noi și palpitante. Inspirați-vă din piese de teatru, filme, concerte sau expoziții de artă și bucurați-vă de plimbări lungi și conversații pe străzile orașului.

Și în timp ce descoperiți locuri și emoții noi și întâlniți noi prieteni, vă pregătiți pentru următoarele descoperiri de modă care oferă toamnei un plus de farmec, frumusețe și entuziasm. Toamna aduce în mod natural dorința de a vă lua rămas-bun de la tot ceea ce nu vă mai servește, nu se mai potrivește stilului vostru sau pur și simplu a adunat prea multe amintiri, fiind momentul să le dați drumul. Acestea pot include gânduri și obiceiuri, dar și haine și accesorii care nu vă mai aduc bucurie. Și știm cu toții că nu există o modalitate mai bună de a avea un nou început decât prin schimbarea stilului. Cu alte cuvinte, este timpul să vă descoperiți versiunea Remix-ată, care poate deveni cu ușurință realitate doar împrospătându-vă garderoba. Cele mai inteligente, mai convenabile și ecologice modalități de a face acest lucru sunt să urmați câțiva pași simpli cu „Vindeți la Remix”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Procedând astfel, nu numai că dați o a doua viață hainelor pe care nu le mai purtați și pe care le iubiți prea mult ca să le aruncați, ci și folosiți fondurile din vânzarea lor pentru noi descoperiri palpitante care vă determină să experimentați stilul vostru. Cu „Vindeți la Remix” acest lucru se întâmplă nu numai intuitiv, ci și rapid. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți o ofertă pentru articolele pe care doriți să le vindeți, fără să le fotografiați sau să oferiți informații suplimentare, să le trimiteți într-o pungă Remix și, de îndată ce sunt aprobate, primiți suma oferită. După aceea, tot ce trebuie să faceți este să alegeți noile descoperiri perfecte pentru stilul vostru de toamnă. Ceea ce, să recunoaștem, că nu este prea greu de făcut, mai ales la sfârșitul verii și la începutul toamnei, când Remix oferă reduceri suplimentare de până la 80% chiar și 90% la mărci de top cu calitate superioară, făcându-vă și mai ușoară împrospătarea garderobei.

Și exact așa, următoarea expoziție de artă a unui artist preferat, cina romantică sau doar o zi la birou devin din nou captivante, permițându-vă să arătați descoperirile noi și unice. Cu Remix nu trebuie să alegeți între a fi stilat, a avea o garderobă plină sau a trăi viața la maxim cu prietenii voștri, le puteți avea pe toate fără a compromite stilul sau bugetul vostru. Experimentați tot ceea ce vă rezervă toamna prin stilul vostru revigorat. Iar cumpărăturile nu sunt doar convenabile și rapide, ci și sustenabile și cu grijă pentru planetă, care ne reîncarcă cu frumusețea sa diversă și colorată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri