Toamna este momentul ideal pentru experimentare din punct de vedere stilistic. Exprimarea personalității prin articole vestimentare reprezintă una din calitățile de top ale modei. Astfel, designerii Reserved au decis să pună accent pe romantism, într-un mod exagerat, aproape suprarealist.

Comunicat de presă

Un astfel de romantism este matur, conștient și exprimat în extreme. Pe lângă clasicele propuneri în negru, gri și bej se remarcă și cea mai în tendință culoare a sezonului: rozul aprins. Texturile care însoțesc această nuanță îndrăzneață au fost folosite atât pentru paltoanele largi, cu gulere proeminente, cât și pentru ținutele din pânză tricotată și jacard, costume sau rochii de cocktail.

Colecția Reserved dedicată toamnei 2022 are un caracter introvertit și maximalist în același timp. Hainele acaparatoare din materiale fine au căpătat forme noi și curajoase; siluetele au devenit mai clare, având drept repere elemente cheie de tipul haute couture, respingând astfel un uz normal al hainelor. Mai mult, contradicțiile se îmbină în cadre monocromatice. Țesătura jacard rigidă este echilibrată de țesătura moale din plasă și volumul supradimensionat al tăieturilor. Linia decolteului este elementul care atrage atenția: definită diferit în funcție de croiala fiecărui articol.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Wunsche & Samsel au stat la baza identității vizuale. Aceștia au optat pentru o atmosferă plasată în peisajul natural scoțian. Dealurile verzi și arhitectura scoțiană au constituit un fundal excelent pentru această colecție îndrăzneață. Totodată, se resimte un contrast cu anotimpul, prin diversitatea texturilor și a nuanțelor vibrante de roz și negru opulent. Reserved transpune o serie de piese expresive și fără compromisuri, întocmai ca romantismul regăsit în prezent. Creativitatea stilistică se concentrează pe look-uri cromatice, dominând finisajele din țesături: pânză jacard neuniformă, dantelă densă, șifon strălucitor sau lână.

Colecția este însoțită de accesorii expresive și extravagante: cizme fucsia, liliac și negru, strălucitoare, peste genunchi cu textura de piele de crocodil sau pantofi cu platformă căptușiți cu satin. Aspectul de toamnă este transpus prin genți din pânză jacard, ce fac referire la stilul baroc.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri