Fie că alegi să le dăruiește de Crăciun celor dragi sau că vrei să-ți faci o bucurie pentru zilele lungi și friguroase de iarnă, calendarele în ediție limitată pot fi achiziționate acum, urmând să fie livrate la sfârșitul lunii noiembrie, exact la timp pentru întâmpinarea sezonului festiv. 

Comunicat de presă

Waterdrop, producătorul de Microdrinks și recipiente sustenabile ne pregătește treptat pentru a intra în magia sărbătorilor de iarnă și anunță, lansarea campaniei de pre-sale pentru colecția exclusivă de Advent calendarele. Colecția de anul acesta include o selecție cu cele mai iubite produse din toate gamele de băuturi și accesorii. Fie că alegi să le dăruiește de Crăciun celor dragi sau că vrei să-ți faci o bucurie pentru zilele lungi și friguroase de iarnă, calendarele în ediție limitată pot fi achiziționate acum, urmând să fie livrate la sfârșitul lunii noiembrie, exact la timp pentru întâmpinarea sezonului festiv.

Cumpărăturile în preajma sărbătorilor pot fi adesea stresante din cauza aglomerației, cheltuielilor și a nenumăratelor opțiuni care pot fi de-a dreptul copleșitoare. O variantă eficientă este să achiziționăm cadourile înainte de luna decembrie pentru a ne gestiona finanțele și a evita aglomerația.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Calendarul de Advent, o bucurie pentru toate vârstele

O idee excelentă de cadou este calendarul de Advent, un obiect care-i va bucura atât pe cei mici, cât și pe cei mari. În epoca modernă, calendarele de Advent au evoluat considerabil, foarte multe branduri lansând în perioada sărbătorilor un advent calendar, sub diferite forme și culori. De la micile figurine de ciocolată ce reprezintă simboluri de Crăciun, companiile din diferite industrii s-au adaptat, introducând cosmetice, ceaiuri, accesorii și alte surprize pentru consumatorii care îndrăgesc perioada Sărbătorilor și vor să transforme fiecare zi într-una festivă.

Povestea calendarului de Advent începe în urmă cu câteva sute de ani, când un preot de la un orfelinat era întrebat zilnic de copiii nerăbdători cât mai este până la Crăciun.Văzând curiozitatea lor, acesta s-a gândit să le înșire 24 de lumânări, iar în fiecare zi să aprindă câte una. Și la începutul secolului al XIX-lea, germanii luterani au improvizat calendarul așteptării Crăciunului – ei însemnau, cu bețișoare desenate cu creta pe pereți sau pe ușa de intrare, numărul zilelor ce au rămas până la Crăciun, ștergând câte una în fiecare zi. În unele familii exista tradiția de a aprinde câte o lumânare sau de a înfrumuseța pereții cu imagini care reprezentau simboluri de Crăciun - câte una în fiecare zi.

În ultimii ani, calendare de Advent au devenit tot mai populare și la noi în țară, pentru că oferă posibilitatea de a testa o gamă variată de produse, la un raport calitate - cantitate - preț.

Anul acesta, Waterdrop propune două variante de calendare cu 25 de cadouri de descoperit zilnic. Cel în varianta mai mică conține o selecție cu celebrele Microdrinks, cuburi compacte care se dizolvă în apă și o îmbogățesc cu ajutorul extractelor naturale din fructe și plante, oferind o opțiune sănătoasă pentru persoanele care își doresc un regim de hidratare echilibrat.

Alături de Microdrinks, calendarul cuprinde și sortimente din gama Microtea, adaptate sezonului cald. Dacă ți-ai propus să le oferi celor dragi un cadou cât mai complex sau vrei să păstrezi unele produse pentru a-ți face chiar ție o bucurie, poți opta pentru Calendarul de Advent mare, care cuprinde o selecție mai amplă de produse full-size din toată gamele Waterdrop, precum Microdrinks, Microtea și Microenergy și sortimente în ediție limitată cu arome inedite, precum și o sticlă confecționată din oțel inoxidabil de 600ml, care te va ajuta să monitorizezi mai atent cantitatea de apă consumată zilnic. De asemenea, calendarul mai cuprinde mai multe accesorii de sezon, precum o lumânare parfumată, un rucsac, o cană borosilicată cu pereți dubli în care poți savura un Microtea, un set de felicitări care te va ajuta să personalizezi cadourile celor dragi, precum și o perie specială pentru curățarea capacelor și o carabină pentru atașarea recipientului care te va ajuta să folosești atunci când ești în mișcare.

Marea surpriză a calendarului este Planner-ul pentru 2023, o soluție excelentă pentru un an mai productiv, în care organizarea să ocupe un loc cheie în rutina zilnică. Întrucât orientarea brandului este una orientată către sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător, calendarul de Advent poate fi reutilizat în moduri creative, drept cutie de cadou sau spațiu de depozitare pentru diverse obiecte mai mici sau suveniruri.

Calendarele de Advent sunt o modalitate distractivă pentru numărătoarea inversă până la ziua de Crăciun chiar și pentru cei mari, și totodată o expresie a bucuriei și a pregătirilor pentru sărbătoarea iernii. Să primești cadouri de Crăciun rămâne una dintre cele mai frumoase surprize ce te încarcă cu o serie de emoții, de la curiozitate, până la extaz, atunci când descoperi ce se află în spatele fiecărei uși, iar magia sărbătorilor te va cuprinde negreșit, fie că dăruiești sau primești.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri