Comunicat de presă

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat amestecul verii: „La costum de baie”. Acesta este unul dintre mixurile bestseller ale companiei, iar varianta din 2022 vine cu o rețetă nouă care folosește caise uscate.

„La costum de baie” conține fulgi de orz, ovăz, porumb, grâu și de soia, migdale feliate, caise uscate, fulgi de cocos, perle de amarant umflate, semințe de floarea-soarelui, precum și fructe liofilizate: coacăze negre, căpșuni și zmeură.

Liofilizarea este metoda de uscare a fructelor prin înghețare. Metoda elimină până la 99% din apa conținută în alimente și păstrează, conform studiilor [1] aproape toți nutrienții și vitaminele. Fructele liofilizate își păstrează vitaminele și ating frăgezimea și stadiul crocant perfect și pot fi depozitate pe termen lung și incluse în amestecuri delicioase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Caisele, ingredientul special adăugat anul acesta, sunt fructe cu multiple vitamine și minerale – conțin fier, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, vitaminele C, E, B3, B5, B6 si B9, beta-caroten și antioxidanți. Varianta uscată a fructelor, folosită în amestecul „La costum de baie”, păstrează tot ce este mai bun din aceste fructe, iar gustul deosebit face ca mix-ul să fie unul iubit de consumatori din multe țări.

„La Mixit, ne place să creăm noi amestecuri dar și să ne surprindem clienții cu produse reinventate. Anul acesta am ales să regândim unul dintre cele mai apreciate amestecuri de vară - La costum de baie – și să adăugăm caise uscate. Suntem mereu atenți la indexul glicemic al produselor noastre întrucât ne dorim să le oferim iubitorilor Mixit cele mai bune amestecuri,” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

„La costum de baie” poate fi comandat de pe site-ul Mixit.ro unde se regăsesc multe alte amestecuri delicioase. Clienții Mixit au și posibilitatea de a-și crea propriul amestec din cele peste 70 de ingrediente disponibile.

1. https://www.foodnavigator-usa.com/Article/2016/11/14/Freeze-drying-fruit-is-top-technique-for-retaining-nutrients-Study


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri