Vara, sezonul petrecerilor în aer liber, al excursiilor în natură, al plimbărilor în parc este și cel în care ne invadează insecte sâcâitoare și periculoase, precum țânțarii și căpușele, care pot deveni adevărate amenințări pentru sănătatea întregii familii.

CP

Nu uita! Pentru plimbările din weekend la pădure și pentru zile de vacanță liniștite, pune în geantă produsele Rival de la Fiterman Pharma!

Rival Protect spray repellent – este un produs biocid ce oferă protecție instantă împotriva insectelor și a căpușelor cu efect de până la 4 ore împotriva țânțarilor (inclusiv țânțari purtători de virus West Nile) și până la 2 ore activ și pe capuse. Repelent cu geraniol 100% natural, fiind potrivit pentru copiii de orice vârstă și adulți. Nu se absoarbe după administrare și are parfum plăcut de flori de lămâie.

Rivalcalm – gel calmant pentru înțepături de insecte, potrivit pentru piele și după expunerea la soare. Se aplică ușor și nu lasă pielea încărcată sau lipicioasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să amenajezi o baie pentru a profita la maximum de ea, chiar dacă este foarte mică 21 ianuarie -Luna Nouă în Vărsător: Briza de speranță! Ne luam înapoi puterea, puterea Vărsătorului de a crea și manifesta un viitor așa cum ni-l dorim  Jucării educative pe care să le oferi în dar copiilor de Crăciun

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro

Urmărește-ne și pe rețelele sociale: @FitermanPharma


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri