Băneasa Shopping City, destinație premium de shopping, continuă seria de evenimente exclusive din noul sezon „Xclusive by Băneasa Shopping City”, aducând în prim-plan colecția Summer Trends a magazinului Sport Couture.

Comunicat de presă

Sport Couture este destinația preferată a iubitorilor de modă care se află în căutarea unei ținute sport sau casual, alcătuită din piese, încălțăminte și accesorii de lux. Purtând semnăturile marilor case de modă sau create în ediție limitată de branduri internaționale și designeri celebri, colecția de vară se adresează celor care pun confortul pe primul loc și își doresc să iasă din tipare chiar și atunci când aleg un ansamblu lejer. Emporio Armani, Hugo, Just Cavalli sau Michael Kors sunt doar câteva dintre numele sonore ale căror creații unice se regăsesc în magazinul Sport Couture, sub umbrela „Xclusive by Băneasa Shopping City”.

Suntem încântați să oferim clienților noștri o experiență unică de shopping, aducând în România cele mai noi colecții și punându-i în contact cu cele mai fresh trenduri internaționale. Mai mult decât atât, Xclusive by Băneasa Shopping City este declarația noastră pentru experiențe absolute de shopping, punând la dispoziția celor pentru care stilul este un mod de viață, peste 40 de magazine exclusive care nu pot fi găsite în nicio altă locație. Astăzi ne dorim să îndreptăm atenția vizitatorilor noștri spre Sport Couture și să-i invităm să pășească în universul Xclusiv sport&casual, luând contact cu o atmosferă dominată de originalitate și o experiență de shopping ce se ridică la cele mai înalte standarde”, a declarat Daniela Matei, PR Manager Băneasa Shopping City.

Sub umbrela „Xclusive by Băneasa Shopping City” se regăsesc branduri premium și de renume internațional, printre care PINKO, Michael Kors, Victoria’s Secret, YSL Beauty Boutique, Chopard, Emporio Armani, Giorgio Armani Beauty, Chanel Espace Beaute, Michael Kors, Maison Christian Dior.

Băneasa Shopping City este destinația ideală pentru cumpărături, spațiul în care iubitorii de fashion se pot reinventa cu piese vestimentare și produse de beauty de la branduri exclusive, dar și locul ideal în care vizitatorii își pot petrece timpul liber.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri