Până pe 30 iunie magazinul Homelux desfășoară o campanie de amploare dedicată reducerilor de vară. Discount-urile sunt atractive și se aplică tuturor categoriilor de produse din portofoliul companiei: de la mobilier și decorațiuni la textile, accesorii servire masă, corpuri de iluminat, piese pentru terasă și grădină.

Comunicat de presă

Pe parcursul lunii iunie magazinul HOMELUX anunță reduceri de până la 80% la o gamă variată de produse pentru casă și grădină. Reducerile se aplică atât în cele 3 magazine (DN 1 Value Centre București, Ploiești, Focșani), cât și online, pe homelux.ro.

Printre cele mai notabile produse aflate în campanie se numără decorațiunile – reduse cu până la 80%, canapelele - până la 45% reducere, scaunele – până la 49% reducere și corpurile de iluminat – până la 75% reducere.

Produsele au un raport excelent calitate-preț și sunt grupate pe stiluri de amenajare (modern, clasic, etnic și romantic), astfel încât să facă alegerea clienților cât mai ușoară. Colecțiile sunt compuse de designerii de interior Homleux, iar piesele deservesc unei game cât mai variate de necesități și sporesc semnificativ confortul de acasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Magazinul HOMELUX a dat startul marilor reduceri de iarnă: mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%! Brio se listează pe eMAG Marketplace și oferă reduceri de Black Friday de până la 80% la pachetele de teste standardizate Reduceri de până la 29% la produsele Miele selectate în campania de Black Friday 2022

Întreaga gamă de produse poate fi descoperită pe site-ul homelux.ro și în cele 3 magazine: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri