Începutul lunii iunie vine cu surprize plăcute din partea Victoria's Secret, și anume, două colecții pe gustul oricărei doamne sau domnișoare. Dream Angels și Very Sexy sunt aici și sunt gata să-ți transforme vara în cel mai plăcut mod posibil. Ambele colecții emană o diversitate și confortabilitate ideale, fiind perfecte pentru orice tip de siluete și forme

Comunicat de presă

.

Dream Angels

Când viața îți oferă lămâi, Victoria's Secret le include în noua colecție de vară Dream Angels. O colecție cu imprimeuri inspirate din fructele cele mai iubite ale sezonului, unde fiecare croială și material expune o energie echivalentă doar cu razele fierbinți ale soarelui.

Dream Angels se remarcă prin celebrarea detaliilor fine, a siluetelor fresh, dar și a culorilor vibrante ale hainelor. Această colecție include tot ceea ce ți-ai putea dori în această vară - de la dantelă care oferă un romantism aparte și până la broderiile care se pliază impecabil pe corp.

Very Sexy

Colecția care îți va oferi tot ceea ce cauți. Fie că e vorba de sutiene obișnuite sau lenjerie mai extra decât cea pe care o porți zilnic, Very Sexy le are pe toate. Modalitatea în care stilurile, materialele, broderiile și croielile sunt îmbinate dezvăluie o senzualitate aparte cu care vei cuceri garantat acest sezon.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Indiferent de ce piese vei alege, fii pregătită pentru doza de senzualitate și unicitate pe care acestea sunt gata să ți le ofere. Descoperă noile colecții în magazinul Victoria's Secret din Băneasa Shopping City și găsește-ți modelul care te reprezintă!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri