PINKO, unul dintre cele mai apreciate branduri de modă milaneze, propune noi tendințe care încurajează tranziția către un stil urban, care surprinde importanța îmbinării tendințelor cu autenticitatea propriului stil.

Comunicat de presă

Colecția este o abordare contemporană a modei, care îmbină feminitatea cu confortul, dar și eleganța cu senzualitatea. Piesele au elemente urbane, dar păstrează în continuare spiritul glamouros al eleganței tipice italienești, reprezentativ brandului. De la fuste din mătase accesorizate cu hanorace oversized, până la blazere masculine combinate cu topuri scurte, din materiale fluide, PINKO încurajează adoptarea unui stil actual, datorită varietății de piese propuse.

Cu un design îndrăzneț și accesorii statement, articolele sunt destinate femeilor care își doresc să se exprime prin hainele pe care le poartă și care nu se tem să fie creative și curajoase. Obiectivul colecției este de a readuce piesele clasice în lumina reflectoarelor, de data aceasta reinventate, mai actuale și mai versatile. Dungile marinărești, imprimeurile florale, mix-urile de culori puternice, nuanțele pastelate, piesele oversized, dar și materialele delicate, toate acestea se reunesc în aceeași colecție.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon MagnaPharm aduce vești bune pentru pielea ta de la brand-ul Cantabria Labs! Brand-ul de referință pe piața de dermatocosmetice din Europa este acum și în România! Health Labs Care, brand-ul polonez de suplimente alimentare, este acum și în România!

Gențile din colecția Love continuă să fie piesele de rezistență, de data aceasta designerii au adus texturi care îmbină elementele reprezentative brandului cu elemente din pânză și împletituri, perfecte pentru vacanță.

Miercuri, 4 mai, seria de evenimente, parte din conceptul Xclusive by Băneasa Shopping City, a debutat, prezentând colecția de primăvară-vară, ocazie unică pentru invitații din presă, bloggeri și influenceri să descopere piesele noii colecții PINKO în cadrul unui brunch exclusivit.

Colecția PINKO spring-summer 2022 este disponibilă în magazinul PINKO care se găsește exclusiv în Băneasa Shopping City.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri