Fondat în 2010, Barceloning este un studio de design și producție pentru obiecte decorative inspirate din arta și arhitectura Barcelonei. Colecțiile unesc creativitatea cu funcționalitatea, exprimate în forme, materiale și texturi diferite.

Comunicat de presă

Barceloning este despre a cunoaște Barcelona sub toate formele sale urbane, a-i descoperi detaliile care îi definesc unicitatea, a iubi orașul mediteranean atât de deschis și de cosmopolit. Lucruri pe care fondatorii Barceloning le practică. Convertesc forme și detalii ale orașului în obiecte pe care le putem folosi zi de zi. Produsele Barceloning se regăsesc în propriul concept store din Barcelona, în spații exclusiviste și în magazinele unor muzee din Catalonia.

BARCELONING - Necessaire MODERNISTA

100% bumbac, (20x7cm) / (21x11cm)

Plăcile hidraulice sunt un element reprezentativ pentru Barcelona, fundamental pentru arhitectura modernistă catalană de sfârșit de secol 19. Sunt plăci din ciment colorat care au apărut în Catalonia în anii 1850 şi s-au folosit apoi pe scară largă pentru placări interioare în țările din bazinul mediteranean, America Centrală și Orientul Mijlociu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Denumirea vine de la utilajul folosit pentru producerea plăcilor: presa hidraulică. Perioada apariţiei lor coincide cu dezvoltarea cartierului Eixample din Barcelona, faimos pentru organizarea sa riguroasă şi arhitecţii celebri care au construit acolo, printre care și Antoni Gaudí.

Necessaire Barceloning cu modele de plăci hidraulice spaniole – ideal de luat în călătorii sau pentru organizarea lucrurilor mici care se pierd în orice shopper bag sau poșetă mai mare. Este perfect și pe post de penar!

BARCELONING - Necessaire TRENCADÍS - 100% bumbac (21x11cm)

Termenul catalan Trencadís denumește tehnica mozaicului realizat din bucăți de ceramică spartă, pictată de regulă cu modele abstracte. Este o marcă a modernismului catalan și în mod particular a arhitecţilor Antoni Gaudí şi Josep Maria Jujol.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

BARCELONING - Necessaire ROSAS DEL BORN - 100% bumbac (21x11cm)

Necessaire din Colecția Sgraffito.

Această colecție își propune transpunera pe obiecte a stilurilor ornamentale folosite pe fațadele clădirilor din Barcelona în timpul modernismului catalan de sfârșit de secol 19.

Designul acestui necessaire este inspirat de fațada unei clădiri din Barcelona – Plaza Comercial 1, în fața Mercat del Born.

BARCELONING - Săpun artizanal TRENCADÍS

– cu magnolie (100g)

Săpun manufacturat pe bază de uleiuri naturale de măsline, cocos și palmier și aromă de magnolie. Ambalajul este imprimat cu model de mozaic Trencadís.

Produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri