Evenimentul va avea loc în weekendul 7-8 mai, la Mega Mall. Este prima ediție de după pandemie a cunoscutei competiții feline.Principalul punct de atracție al Salonului este competiția BEST IN SHOW.

Comunicat de presă

SofistiCAT, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente dedicate iubitorilor de animale, se va desfășura în weekendul 7-8 mai la Mega Mall, unde vizitatorii vor putea admira peste 150 de pisici din toate colțurile lumii. Aceasta este prima ediție a Salonului Felin Internațional București de după pandemie. Accesul la eveniment este gratuit.

Competiția celor mai frumoase pisici

Printre exemplarele de pisici prezente se vor număra rase precum cea Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx și chiar și pisica de casă. Principala atracție SofistiCAT este competiția “BEST IN SHOW”. Cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru locul fruntaș pe podium, desemnat de un juriu internațional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul https://megamallbucuresti.ro/ sau pe pagina de Facebook Mega Mall.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri