Evenimentul va avea loc în weekendul 7-8 mai, la Mega Mall. Este prima ediție de după pandemie a cunoscutei competiții feline.Principalul punct de atracție al Salonului este competiția BEST IN SHOW.

Comunicat de presă

SofistiCAT, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente dedicate iubitorilor de animale, se va desfășura în weekendul 7-8 mai la Mega Mall, unde vizitatorii vor putea admira peste 150 de pisici din toate colțurile lumii. Aceasta este prima ediție a Salonului Felin Internațional București de după pandemie. Accesul la eveniment este gratuit.

Competiția celor mai frumoase pisici

Printre exemplarele de pisici prezente se vor număra rase precum cea Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx și chiar și pisica de casă. Principala atracție SofistiCAT este competiția “BEST IN SHOW”. Cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru locul fruntaș pe podium, desemnat de un juriu internațional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Art Safari mai poate fi vizitat până duminică, 11 decembrie! Nu ratați cea mai valoroasă expoziție de artă din România Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul https://megamallbucuresti.ro/ sau pe pagina de Facebook Mega Mall.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri