Aceasta include 19 produse, dar si optiunea de a achizitiona vouchere care sa fie oferite cadou. Produsele Mixit pot fi incluse si in cosurile-cadou oferite de catre companii angajatilor si partenerilor cu ocazia sarbatorilor Pascale.

Comunicat de presa

Mixit, compania ceha ce produce amestecuri personalizate de musli si fructe liofilizate, a lansat colectia de produse de Paste. Aceasta include 19 produse, dar si optiunea de a achizitiona vouchere care sa fie oferite cadou. Produsele Mixit pot fi incluse si in cosurile-cadou oferite de catre companii angajatilor si partenerilor cu ocazia sarbatorilor Pascale.

„Colectia de Paste Mixit include produse care au fost apreciate de consumatorii nostri din toate tarile in care suntem prezenti in anii precedenti, dar si unele variante noi, atent create. Pastram traditia inceputa acum 12 ani, aducand clientilor Mixit amestecurile preferate de nuci, fructe uscate si ousoare cu migdale crocante la interior, pentru sarbatori pline de bucurie alaturi de cei dragi.” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Colectia Mixit dedicata sarbatorilor pascale include si un plus – pasarea Mixit –, dar si un bol de primavara care pot fi achizitionate separat sau in pachete cu mixuri de Paste. Clientii vor descoperi pe site si oua de Paste din migdale in ciocolata cu lapte, ciocolata alba sau roz, un mix fructe crocante uscate prin inghet, amestecuri de nuci, fructe uscate si oua de ciocolata preparate atent din migdale invelite in ciocolata alba colorata de afine liofilizate, cocos, caramel sarat, ciocolata roz Ruby sau ceai Matcha!

Din seria speciala de produse nu lipsesc nici batoanele Mixitka. Baza de curmale este completata de fistic, midgale si merisor, iar gustul este desavarsit de bucatele crocante de ciocolata si ciocolata Ruby.

Pentru cei care doresc sa ofere in dar produse Mixit, dar nu stiu exact preferintele destinatarilor, compania ofera si trei variante de vouchere, cu sume diferite, care pot fi achizitionate de pe site. Astfel destinatarii isi vor putea alege chiar ei produsele preferate Mixit.

„Produsele de Paste sunt unele dintre cele mai apreciate produse Mixit si ne bucuram sa le putem oferi an de an clientilor nostri. Cream mereu amestecuri deosebite si completam colectia de produse cu obiecte specifice sarbatorilor de primavara. Speram ca produsele noastre sa aduca bucurie in casele celor care le comanda sau le primesc in dar si sa se transforme in clipe de rasfat pentru toti clientii nostri si oaspetii lor” a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri